reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

eeeeeeeeeee
ja widziałam ze miałaś inna fotke, zdecydowanie lepsza od tamtej, tylko nie wiem czemu zmieniłaś:confused::confused:
Lila a co z fryzjerem???

powaznie podobała ci sie??
bo mi wlasnie jakos nie...
fajne zdjecie ale w avatorku jakies takie bleeee
dlatego foka juz bardziej mi do gustu przypadła :cool2:

reklama
dawaj tamta , albo przeslij mi jakas swoja fote to obrobimy, tu cos dodamy, tu zmiejszymy i bedzie cacy!!!!!

Asiu zmieniłam :-)
najwyzej jak znowu nie bede mogła zneisc avatorka to zmienie sie w zabe :cool2: hahahaaa

a moj fryzjer za tydzien 13-stego.....ale mam mega watpliwosci....bo wlosy w sumie fajne długie...ale mi sie znudziły i mna targaja watpliwosci co zrobic
no ale ryzyk fizyk
troche odmiany sie przyda

solarium jeszcze by sie przydało :cool2:

Asiu zmieniłam :-)
najwyzej jak znowu nie bede mogła zneisc avatorka to zmienie sie w zabe :cool2: hahahaaa

a moj fryzjer za tydzien 13-stego.....ale mam mega watpliwosci....bo wlosy w sumie fajne długie...ale mi sie znudziły i mna targaja watpliwosci co zrobic
no ale ryzyk fizyk
troche odmiany sie przyda

solarium jeszcze by sie przydało :cool2:

spoko!!!!
jakiez zalotne spojzenie hehe

a co do zmian, trza sie zmienic bo wiosna idzie!!!
stawiam na fryzjera!!!!!:cool2::cool2::cool2:

chciałam Wam napisać że ostatnio już mało kiedy oglądam "na wspólnej" tam są same nudy i przygnębiające scenki tam sie nie dzieje nic fajnego same problematory
może sie komuś teraz naraziłam ale kiedyś można się było pośmiać troszkę a teraz .... narazie mówię nie temu serialowi

reklama
to sprobuje
ale nigdy nie wklejałam pzrez te strone fotek i nie wiem czy sie polapie

ide probowac

Do góry