reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
chciałam Wam napisać że ostatnio już mało kiedy oglądam "na wspólnej" tam są same nudy i przygnębiające scenki tam sie nie dzieje nic fajnego same problematory
może sie komuś teraz naraziłam ale kiedyś można się było pośmiać troszkę a teraz .... narazie mówię nie temu serialowi

hahhahha
pewnie się naraziłaś komuś hahhahha

;-);-);-):-D:-D:-D:-D:-D

ja włosów na wiosnę nie ruszam
narazie zapuszczam
ale myślałam żeby się zapisać na basen:confused: albo na jogę:confused:
mam możliwość na jakieś wyjścia raz w tygodniu od rana więc zamierzam coś wybrać i ruszyć od następnego poniedziałku:tak:

ja włosów na wiosnę nie ruszam
narazie zapuszczam
ale myślałam żeby się zapisać na basen:confused: albo na jogę:confused:
mam możliwość na jakieś wyjścia raz w tygodniu od rana więc zamierzam coś wybrać i ruszyć od następnego poniedziałku:tak:

ja od wczoraj znów zaprzyjaźniłam się z moich rowerkiem stacjonarnym :tak:

reklama
A mój komputer mnie rozwala, znów mi zrywa połączenie co chwilę, wrrr:-( :-( :-(

Wpadłam powiedzieć cześć i spadam - jutro dłuuuugi dzień przede mną, w środę jeszcze dłuższy - echhhhhh....

Na razie laski:elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Do góry