reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

chyba nie mam co napisć seksu mi się chce to tyle:cool2: :sorry2: :shocked2: :rofl: :oo2: :rolleyes2: :yes: :ninja2:

ogólnie miły dzionek dzisiaj i jak hanti zachwycam sie już wiosennym ciepełkiem słoneczkiem i ptaszkami i takie tamm pierdy...:-p

Lilka czemu Ty się na wiosnę w fokę zamieniłaś?

reklama
no pierwsza co zauwazyła ahhaaa :-) :-D

foczka to takie fajne zwierzatko :-)
słodka,sliczna i mi sie bardzo spodobała
jeszcze mam fajną żabe :-D moze w zabe sie zamienie :confused: :-D

eeeeeeeeeee
ja widziałam ze miałaś inna fotke, zdecydowanie lepsza od tamtej, tylko nie wiem czemu zmieniłaś:confused::confused:
Lila a co z fryzjerem???

chyba nie mam co napisć seksu mi się chce to tyle:cool2: :sorry2: :shocked2: :rofl: :oo2: :rolleyes2: :yes: :ninja2:

ogólnie miły dzionek dzisiaj i jak hanti zachwycam sie już wiosennym ciepełkiem słoneczkiem i ptaszkami i takie tamm pierdy...:-p

Lilka czemu Ty się na wiosnę w fokę zamieniłaś?

a ta, @? już se poszła?:cool2:;-)

reklama
Do góry