reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

CZesc babeczki
u nas urwanie glowy - zaczynamy na ostro z domem, Jasio podlapal katarek - ale samopoczucie sprzyja.

Pozdrawaim w szczegolnosci wszystkie chorowitki - oby wam sie szybciutko udalo z tego wyjsc:elvis:

reklama
Jeszcze zapomnialam sie pochwalic ze Jasio w koncu zaczyna mowic - powtarza slowka - skraca je bardzo, no ale ewidentnie chlopina ruszyl;-)

Jeszcze zapomnialam sie pochwalic ze Jasio w koncu zaczyna mowic - powtarza slowka - skraca je bardzo, no ale ewidentnie chlopina ruszyl;-)

u nas to samo!
ale mnie to cieszy
kupiłam Milenie pilke i gdzies tam sie pokulała,a Mili za palec mnie wzieła i ''tu jes lululu'' :-D :-D
bo ja na piłke jak sie toczy mowie kulululu :happy:

no a słowo ''wchodze'' opanowane :-) perfekt

moja córeczka juz się wyspała:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

no nic musze sobie odpuścić bb
na jakiś kilka godzin

na razie babeczki:-p ;-) :tak:

Wiki, no to chyba masz alergika w domu :baffled: Nie powiem "witaj w klubie", bo mam nadzieję, że to jednak nie to. Kciukasy :elvis:

Wiki, hanti :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

U nas słonecznie, wiosennie i bardzo ciepło :-)

AniuG. gratulacjony! :-) Kornel też coś tam już przebąkuje, na razie powtarza "daj", miauuu (kotek :cool2:) i...tyle z nowości :-p :-p :-p :zawstydzona/y:

Hello Kobitki!!!

ale mam dzis zapie....l , kurde co Ci ludzie ode mnnie chcą:dry: :confused: non stop mam cos robic...co ja w pracy jestem czy co ???;-) ..ale luzik za chwile spadam do Kubutka...

cos tu ruch mały jakis :dry: ...

hello :-)

przyszłam sobie poczytać,co tutaj się dzieje,
a w miedzyczasie dostałam PŁYTKĘ IWON:elvis: :elvis: :elvis:

IWON..........PIOSENKI SĄ SUPEEEEEEEEER:tak: :tak: :tak:
mam gęsią skórkę............nie miłam okazji usłyszeć Twojego głosu
i BARDZO MI SIĘ PODOBA................JEST EXTRAAAAAAAAA

CZEKAM JUZ NA NASTĘPNĄ WASZĄ POZYCJĘ:tak: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Cześć

Ja też dziś dostałam płytkę Iwon
Bardzo, bardzo, bardzo mi się podoba, słucham sobie jej na okrągło:-)

ja jeszcze nie :-p .......... ale tym bardziej nie mogę się doczekać:tak: :-)

grtaulacje dla Jasia :elvis:

reklama
Do góry