reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

aha wózki od siostry są w stanie :-) przemielonym :-) i ja chce teraz nowy wózek :-) tako city voyager

reklama
i witam Martuske ;)
sama niedawno dołączyłam i się szybko uzależniłam hihi pozdrawiam i życzę wszystkim spokojnej nocki, mnie dzisiaj plecki strasznie
łupią w dole i już zmykam do lóżeczka pa

Asiolek dzisiaj w szkole rodzenia byl pokaz roznych wozeczkow i miedzy innymi byl wlasnie ten tako, jest superowy, ma tyle funkcji i mozliwosci, fajnie i latwo sie sklada i taki mieciutki na zawieszeniu.
Byl jeszcze wozek implast driver 3xl i mikrus alu sprint i wszyscy zgodnie stwierdzili ze najlepszy ten tako, a bylo nas niemalo.....35 par !!!

Witam krajanke Martuske (ja jestem z Krakowa ;D). Dokladnie z ktorej miejscowosci pod Krakowem jestes?, a w U.K. ktore miasto okupujesz? - no wystarczy tej inwigilacji z mojej strony ;D

Dobranoc kobitki.

Asiolku - Lilka chyba tez taka bryke bedzie kupowac - chyba ze zmienila zdanie:)

Dziekuje Asiolku za tak szybki postep w mojej sprawie  :D Wozek bradzo mi sie podoba!
My juz mamy odkupiony, nie nowka, ale jak nowy wyglada, z firmy Mothercare, nie wiem czy sa one popularne w Polsce. Nasz jest fajny pod tym wzgeledem, ze juz jest w nim fotelik do samochodu.
Dzieki dziewczyny za powitanie mnie w waszym gronie, to dodaje odwagi!! :)

Aniu.g pod Krakowem to mieszkalismy oboje z mezem w Skawinie (napewno wiesz gdzie), a w Krakowie studiowalam 5 lat wiec jest mi bardzo bliski, no kocham to miasto co tu duzo mowic ;)
W U.K. to poludniowy Londyn, same obrzeza.

;D ;D tymbardziej jestem zadowolona bo wybrałam go dziś nie pytając nikogo o rade:-) czyli jeszcze nie tak źle z moim gustem ihihihih :-) wózek zajebongo!!!!

reklama
Dzień doberek kobitki :)ale sobie macie dobrze śpiąc tak raniutko ;)mnie synalek juz wywlekł z wyrka i koniec leżakowania :) w nocy budze się teraz mniej niż przedtem ,ale pomimo tego nieśpie za dobrze....obrucić się z boku na bok to poprostu tragedia :mad: w momęcie obrotu małą mnie skopuje i juz nie usne tak prosto :( skurcz łydki miałam ostatnio tylko raz i juz lepiej się spi przez to....a małą musi rosnąć nieżle bo z dnia na dzień coraz bardziej czuje kopniaki ;D

Do góry