reklama
kaśka k
Fanka BB :)
Asiołek odjazdowy ten pojazd nie ma co ;D
kaśka k
i witam Martuske
sama niedawno dołączyłam i się szybko uzależniłam hihi pozdrawiam i życzę wszystkim spokojnej nocki, mnie dzisiaj plecki strasznie
łupią w dole i już zmykam do lóżeczka pa
sama niedawno dołączyłam i się szybko uzależniłam hihi pozdrawiam i życzę wszystkim spokojnej nocki, mnie dzisiaj plecki strasznie
łupią w dole i już zmykam do lóżeczka pa
elfiko
lipcowe mamy ´05
Asiolek dzisiaj w szkole rodzenia byl pokaz roznych wozeczkow i miedzy innymi byl wlasnie ten tako, jest superowy, ma tyle funkcji i mozliwosci, fajnie i latwo sie sklada i taki mieciutki na zawieszeniu.
Byl jeszcze wozek implast driver 3xl i mikrus alu sprint i wszyscy zgodnie stwierdzili ze najlepszy ten tako, a bylo nas niemalo.....35 par !!!
Byl jeszcze wozek implast driver 3xl i mikrus alu sprint i wszyscy zgodnie stwierdzili ze najlepszy ten tako, a bylo nas niemalo.....35 par !!!
Witam krajanke Martuske (ja jestem z Krakowa ;D). Dokladnie z ktorej miejscowosci pod Krakowem jestes?, a w U.K. ktore miasto okupujesz? - no wystarczy tej inwigilacji z mojej strony ;D
Dobranoc kobitki.
Asiolku - Lilka chyba tez taka bryke bedzie kupowac - chyba ze zmienila zdanie
Dobranoc kobitki.
Asiolku - Lilka chyba tez taka bryke bedzie kupowac - chyba ze zmienila zdanie
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Dziekuje Asiolku za tak szybki postep w mojej sprawie Wozek bradzo mi sie podoba!
My juz mamy odkupiony, nie nowka, ale jak nowy wyglada, z firmy Mothercare, nie wiem czy sa one popularne w Polsce. Nasz jest fajny pod tym wzgeledem, ze juz jest w nim fotelik do samochodu.
Dzieki dziewczyny za powitanie mnie w waszym gronie, to dodaje odwagi!!
Aniu.g pod Krakowem to mieszkalismy oboje z mezem w Skawinie (napewno wiesz gdzie), a w Krakowie studiowalam 5 lat wiec jest mi bardzo bliski, no kocham to miasto co tu duzo mowic
W U.K. to poludniowy Londyn, same obrzeza.
My juz mamy odkupiony, nie nowka, ale jak nowy wyglada, z firmy Mothercare, nie wiem czy sa one popularne w Polsce. Nasz jest fajny pod tym wzgeledem, ze juz jest w nim fotelik do samochodu.
Dzieki dziewczyny za powitanie mnie w waszym gronie, to dodaje odwagi!!
Aniu.g pod Krakowem to mieszkalismy oboje z mezem w Skawinie (napewno wiesz gdzie), a w Krakowie studiowalam 5 lat wiec jest mi bardzo bliski, no kocham to miasto co tu duzo mowic
W U.K. to poludniowy Londyn, same obrzeza.
reklama
graszka-po
Dzień doberek kobitki ale sobie macie dobrze śpiąc tak raniutko mnie synalek juz wywlekł z wyrka i koniec leżakowania w nocy budze się teraz mniej niż przedtem ,ale pomimo tego nieśpie za dobrze....obrucić się z boku na bok to poprostu tragedia w momęcie obrotu małą mnie skopuje i juz nie usne tak prosto skurcz łydki miałam ostatnio tylko raz i juz lepiej się spi przez to....a małą musi rosnąć nieżle bo z dnia na dzień coraz bardziej czuje kopniaki ;D