reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

my np z mężem wyszlalelsmy juz sie trochę na zakupach, mamy juś sporą kolekcję damskich ciuszków ;D
i to byłby jedyny powód dla którego bym zzieleniała
tyle sie nawybieraliśmy a tu wszystko na marne ;D

chyba wybiore sie do innego gina na usg, żeby mnie utwierdził
mam pod ręka takiego co się jeszcze nie pomylił
za wyjatkiem ciązy swojej żony ;D

reklama
Nianiu moja dzidzia w 30 tyg.ważyła 1550.
Ale teraz minął miesiąc więc ciałka na pewno brzdącowi przybyło. ;)

w koncu moge sie z Wami przywitac dzisiaj...

no to czesc!!!

mam szlaban...z wlasnej i nieprzymusowej woli  :p za kazdym razem jak tu zasiade to nie moge sie oderwac a czas leci i nie czeka  :p a tu tyle do zrobienia.... wiec palcem sobie kiwam na przestroge bo przeciez obijac sie nie moge  :p ;)

duza buzka   :-* i wracam do pracy  :p

aaaa ja w srode ide do mojego lekarza a w czawrtek dowiem sie w koncu jakie sa wyniki i czy malutka urosla...rany az mnie sciska jak pomysle ze moze byc cos nie tak :-[

Nasz synuś na poczatku 34 tc ważył 2 kg :)
Niania fajnie masz, że już się ułożył główka do dołu :) Nasz mały cały czas sobie siedzi jak nigdy nic i to jeszcze jakoś tak ukośnie, więc główkę mam pod prawą piersią a nóżki na dołe po lewej stronie :)

Mania, napewno wszystko jest OK :)
A ja właśnie sobie zrobiłam przerwę w prasowaniu ciuszków, bo mnie plecki zaczęły boleć od tego stania. Kurcze nie wiedziałam, że siostra mi aż tyle tego dała. Normalnie ja mam 1/10 ciuchów tego, co ten nasz dzidziuś :D

nooooo!!! Klaudus wlsnie dlatego mam szlaban na przesiadywanie przed komp. a wczoraj wpadlam w panike i sie poplakalam :p :-[ bo zaczynam zdawac sobie sprawe z tego co to znaczy ...

A mnie sie wyniczki polepszyly :laugh: i po konsultacji telefonicznej z lekarzem o kolejny tydzien przesunieto decyzje o hospitalizacji mojej osoby :laugh:.
Moze sie uda tak do porodu przetrwac ;D - w sumie to juz niedaleko ;D

reklama
Do góry