reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Hello :)

Wpadłam na szybkie część. Wlasnie bylam u lekarza, było usg i było widać pulsadełko, czyli serduszko mojej kuleczki :-) Natomiast żadnegio mięśniaka lekarz nie zauważył, chociaż się przyglądał i wiercił tą sonda, że ojooooj.... :zawstydzona/y: I wiecie co? Pokazalam Mu poprzednie usg gdzie lekarka zaznaczyła krwiaka i lekarz od razusie skrzywil widząc Jej nazwisko. Powiedział, że jest niekompetentna i na dodatek na wyniku Jej usg nic nie widac bo ma kiepski aparat. I poza tym powiedzial i kilka innych sensacji, ktore zupelnie sie nie zgadzaja z tym co dotychczas wiedzialam.

Naprawde sie zmieszalam tym co uslyszalam i w koncu się zapytalam, komu ja mam wierzyc? A lekarz na to "proszę pani, w medycynie to jest tak, że lekarz to widzi to, co chce widzieć..." . Wyszlam z gabinetu z miną, która była mieszaniną czegoś takiego: :eek: :szok:

W kazdym razie ten lekarz wydal mi sie bardziej wiarygodny niz poprzednia lekarka, ale jak ja w zasadzie mam ocenic kompetencje lekarzy?

Myślę. Myśle qrna co tu zrobić, zeby nie władować kasy w bagno bez dna i żeby ktoś mi uczciwie i profesjonalnie poprowadził ciążę...............

Gazelka cieszę się wraz z Tobą kochana,
bijące serduszko............nie ma nic piękniejszego w USG:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Lilka to zaraz wyjdzie na to,że i Ty bedziesz z dalekiego świata
do nas klikać:-p :tak: :elvis:

Kasiu to napewno :tak:
Karol jak słyszy ze ja chce do niego dojechac dopiero w wakacje to mowi ze szalona jestem bo on juz teskni jak szalony
mowie mu ze to dla oszczednosci tak narazie bo zycie tam jest drogie....
on mi juz zapowiedział ze pracy mi poszuka
takze czasami w czerwcu moze mnie juz tu nie byc :happy:

No to coś czuje, ze bedziemy miec kolejna lipcóweczkę za granicą :tak: :-) Fajnie Lila że i Wam w końcu słońce zaświeciło:-)

Aniu odkad sie wyprowadzilismy od toksycznej osoby raptem w zyciu nam jest lzej i lepiej i wszystko jakos sie uklada:tak:

nawet moj szwagier z siostra stwierdzili ze stara nasza chyba jakies WOODOO odprawia :-D :-D
bo nawet oni odkad sie wyprowadzili zaczeło im sie ukladac a tak to wiecznie bieda była

a ja uwazam ze teraz musi byc wreszcie dobrze bo postawilismy wszystko na jedna karte :szok:

no a ja lece zrobic obiadek laightowy :happy:
dzis suróweczka z zapiekanym morszczukiem i ziemniaczkami (pierwszy raz w zyciu bede rybe piec w piekarniku :szok: ciekawe jak to wyjdzie :-D )

hmm....

Elfiku kochany moj!!!!!
Z okacji 4 rocznicy Ślubu życze Ci kochana jedynie miłości......
Zreszta Ty wiesz czego ja Ci moge zyczyc!!!!!

buziaczki dla G!!:elvis::elvis:

Elfiku kochany moj!!!!!
Z okacji 4 rocznicy Ślubu życze Ci kochana jedynie miłości......
Zreszta Ty wiesz czego ja Ci moge zyczyc!!!!!

buziaczki dla G!!:elvis::elvis:

no wiecie co???? jestem oburzona :no: :no: :no:

jak to można czyjegoś męża całowac :eek: :baffled: :-p ;-) ;-)

hi hi hi

Elfik ode mnie też WSZYSTKIEGO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Do góry