reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

I ja się witam. U nas śliczna słoneczno-wiosenna pogoda :-)

Edzia, co się wczoraj działo??

Maciek dzisiaj się obudził z piskiem o 4.30, udało mi się go uspokoić, ale potem znowu o 6 zaczął płakać i to by było na tyle spania :baffled: Albo mu idą zęby, albo mu się coś śniło, bo jak weszłam do pokoju, to od razu krzyczał "rączki, rączki" i dopiero jak go wzięłam na ręce to się uspokoił. A ja w związku z tym mam oczy takie :sick:

reklama
A jakoś tak nastrój siadł i mnie trzyma do tej pory:zawstydzona/y::-(

Mam nadzieję, że Maciusia nie rozkłada jakaś nowa paskuda:eek:

Cześć
Dziewczyny mnie znowu rozkłada, jeszcze dobrze nie wyzdrowiałam z poprzedniej choroby, a tu już gorączka, dreszcze, kaszel i katar:eek: :baffled:
Jak tak dalej pójdzie to będę chorować miesiąc:szok:
Najbardziej się boję żeby dzieciaki się znów nie pochorowały, bo Oli jeszcze nie wyzdrowiał do końca

Kurcze skąd się te paskudne choróbska biorą. Trzymaj się Wiki i nie daj zarazie!!!!!!!!

A mnie od dwóch dni mdli...

uuuuuuuuuuuuuu :confused::confused::confused::szok::szok::szok:
nic juz nie napisze hehe

czesc babeczki!!!!!
ide nadrabiac hehe:)

Asia, to napewno nowa odmiana rotawirusa. Jakoś mi się nic innego nie kalkuluje :-)

Zmykamy na spacerek, bo cos to słoneczko wiosenne się chować zaczyna. Może jeszcze się załapiemy na jakiś promyczek :-)
Miłego dnia babeczki!!!

klaudia miłego spacerku!!!

u Nas pogoda taka sobie, jakos nie nastraja do spacerow, Kubus ma szpiczki do pasa wiec narazie zostajemy w domu do jutra!!
ja tez mam katar..........
ehhh co to sie dzieje, wszyscy chorzy!!!!:zawstydzona/y::-:)-(

zdrowka dla wszystich chorowitkow!!!!!!!!!:elvis::elvis::elvis::elvis:

reklama
Do góry