reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Rany, ja mam w domu odkurzacz a nie dziecko. Od rana zjadł:
- całą miskę mleka z płatkami
- po czym chciał same płatki w misce (juz bez mleka)
- banana
- jabłko
- piętkę chleba
- kromkę z żółtym serem
- wypił kubek wody
- potem kubek herbaty
A teraz chodzi po domu i wołą: "Buła, buła" :-) Po kim on to ma??!!

Ja mam identycznie:-)
Po okresie niejadkowania, które zwlalam jeszcze na skutki szczepienia Mati dziś w jedzeniu przechodzi sam siebie.
Zjadł od rana:
-kubek mleka
-jajecznica i pół bułki z masłem
-banan
-kubek soku
-biszkopt
-obiad tj.ziemniaki, pulpet i surówka z marchwi, a to wszytsko popił herbatka

Jak narazie grzecznie sie bawi i nie ciąga mnie za rekawy co mniemam oznacza, chęć skupienia sie.:-p:zawstydzona/y:;-)Co mnie nie dziwi po takiej ilości jedzenia:tak::tak:;-);-):-p:cool2::cool2:

Hej babeczki :)))

skonczyłam robic kopytka, z piecyku szarlotka juz pachnie mmmmmm
a ja padam na pyszczk, zebyscie teraz widziały jak wyglada moja kuchnia hehehehe

heheeh Maserak :-p:-p:-p:-p

hehehe a ja wiem z dobrych zrodeł ze on lubi tez panow hehehhe
ps. widziałam ich na rozdaniu nagrod Vivy, oczywiscie w TV, siedzieli obok siebie.........:baffled::baffled::baffled::baffled:

hello, Asiu nie chcesz do mnie przyjechac...ja bede sprzatac kuchnie a Ty pogotujesz i popieczesz, co ????? ;-) :cool2: :-p

Wiki zdrówka :tak: :tak:

Kredzia i Hanti miłego plotkowania

ka10443.jpg

Mellciu!!!!

W dniu imienin dużo szczęścia, radości, uśmiechu, mnóstwo wiary, wytrwałości, siły, samych przyjemnych i spokojnych dni

Zyczy Joasia z rodzinka!!!
:elvis::elvis::elvis:

Hej babeczki :)))

skonczyłam robic kopytka, z piecyku szarlotka juz pachnie mmmmmm
a ja padam na pyszczk, zebyscie teraz widziały jak wyglada moja kuchnia hehehehe

Ech, zazdroszczę Ci :blink: Marzy mi się ten dzień, w którym będę wreszcie mogła pichcić kilka godzin we własnej kuchni, a potem ją sprzątać :-p A tymczasem...po pierwsze cierpię na notoryczny brak czasu na cokolwiek, po drugie...na razie nie mam własnej kuchni :-( :-( :-( A wiecie...u teściowej to nie to samo :dry:

reklama
Kornel też do niejadków ostatnio nie należy :dry: Jego repertuar z ostatniego dnia:
poranne mleczko 180 ml
śniadanie: kromka chleba razowego z pastą z jajka i twarożku plus kakao
talerz zupy mlecznej z płatkami
drugie śniadanie: banan, danonek, kawałek ciasta :-p
obiad: zupa + ryż z mięskiem i surówką
kolacja: parówka z bułką plus kaszka półpłynna w butelce 210 ml :-p :-p :-p

Do góry