reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Jezscze szybki dzien doberek tutaj:tak:
Dziś duzo roboty się zapowiada:-p
Musze sie przyznac ze nie moge sie odnalesc na czerwcowkach07.
Maja juz swoja grupke a ja tam tylko z doskoku - no bo tu oczywiscie jestem najpierw:-) .
Wiem tylko ze na poczatku - po porodzie wymiana informacji na forum duzo mi dala - nie zginelam i nie zalamalam sie na maksa;-) :happy: . No nic pewnie bede je intensywnie czytac a Wam wyrzalac sie - bedziecie to musialy przezyc ze mna - chyba:confused:

Ja z przyjemnością przezyję to z Tobą drugi raz :tak: :-)

qrcze moze i ja sobie tegobody maxa zapodam bochodze ostanio taka padnieta ze szok...

kasiu.k daj znac jak po badaniach - powodzenia

Gazelko -ale super wiesci z mieszkaniem , trzymam kciuki co by isę udało :tak:

Aniu- NIaniu - nie mam aktualnych zdjęc Syliwii , ale jak bede miała to przemysle propozycję zapłaty ;-) :-p :cool2: :laugh2: :laugh2: hi hi hi

Bodymax jest niezastapiony:tak:
Na zdjęcia czekam:tak: :-)

Czyli ja dzis druga? :tak:

wczorajsze wizyty ludzi oglądajacych mieszkanko byly dla nas takim przezyciem, że Maciek w nocy krzyczal, R nie mógł spać, a mi sie to wszystko śniło, hihi

Ale jaja! No ale fajnie. Ja mam podobne emocje z kuchnią :-p :-D

Dobra narazie tyle.
Spadam

Houk:ninja:

reklama
hello baby:-)

witamy się dzisiaj we dwie ja i Kredzia:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

dzieciaczki szaleją,my nie posiedzimy,ale buziami mozna ruszać
na równi z nogami..............hihihihihiihihihhi

Martuska, wysłałam ci wiadomość na priva :-)

Rany, ja mam w domu odkurzacz a nie dziecko. Od rana zjadł:
- całą miskę mleka z płatkami
- po czym chciał same płatki w misce (juz bez mleka)
- banana
- jabłko
- piętkę chleba
- kromkę z żółtym serem
- wypił kubek wody
- potem kubek herbaty
A teraz chodzi po domu i wołą: "Buła, buła" :-) Po kim on to ma??!!

reklama
Ja wiem ze na Was moge liczyc - no i juz wszystkie jestescie doswiadczone;-) :-) .

Wlasnie mialam Was zapytac - inteligentnie odkrylam ze pokrowiec na materacyk jest u nas sciagany i mozna go wyprac (po 1,5 roku uzywania chyba w koncu wypada). Tylko my mamy taki wypelniony z jednej strony jakimis ziarenkami (nie pamietam jaki kupowalam) i nie wiem czy to moge tak po prostu do pralki wrzucic:confused:

Aniu pewnie masz materac kokosowo-gryczany, nie mozna go prac niestety

Do góry