reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Aniu G. ciesze sie ,że glukoza za Tobą i wynik prawidłowy Jest szansa ,ze nie bedziesz miala kłopotów ze zdrówkiem w tej ciaży? Czy lekarz coś mówił?

Aniu Szwarc śliczne fotki, ach jak pięknie wygladacie na nich!!! A Twój Kubuś jakos tak chyba mamy pomylił co hihi bo ciągle na Joasie sie wspina na tych fotkach

reklama
kurcze jak chce edytowac wiadomsc i klikam na edycje zaawansowana to znika mi post i pokazuje sie cała strona takiego czwgos:

Warning: include(templates/434.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /includes/class_postbit.php(300) : eval()'d code(2) : eval()'d code on line 1

Warning: include(templates/434.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /includes/class_postbit.php(300) : eval()'d code(2) : eval()'d code on line 1

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'templates/434.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /includes/class_postbit.php(300) : eval()'d code(2) : eval()'d code on line 1

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'templates/434.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /includes/class_postbit.php(300) : eval()'d code(2) : eval()'d code on line 1

wiecie co to może byc?? jest tego cała kartka ja Wam tylko kawałek tego wkleiłam :szok:

Elficzko to teraz bedziesz wiedziała,jak ulżyć Weronice
w tych dolegliwościach i może troszeczkę bedzie mniej pobudliwa:tak:

biedna Weroniczka buziaki dla niej:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

AniuG super,że glukoza ok.
oj faktycznie jeszcze chwil kilka i bobo bedzie
usmiechało się do cyca mamusi:elvis: :elvis: :elvis:

dzisiaj juz wszystko w domku zrobiłam,
obiadek się gotuje
ide przetrzeć okna,słonca nie ma,to się nie bedą mazać,
a jest ciepło:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

czesc!!!!!!!!!!! :-) :-) :-) to ja
wasza Lila :-D :-D :-D

mam przepustke z roboty bo dzis sroda popielcowa i brak klientow :cool2:
no i mam 3 godzinki wolnego

ide poczytac

reklama
poczytałam ...............;-)

jestem strasznie ciekawa,jak tam nasza Lilka,
jak się czuje,jako pani,a nie już panna.........ech to takie miłe uczucie,
mogłabym to jeszcze raz powtórzyć............hihihiihihihhi

Hanti powiem ci ze fajne uczucie :-)
myslałam ze przejde z tym do porzadku dziennego,ze nie zrobi to zadnej roznicy mi... ale jednak no czuje sie inaczej:-)
i nawet juz dzis posłuzyłam sie nowym nazwiskiem :-D :-p

fajna sprawa jak po przysiedze poszlismy złozyc podpisy w USC i Kierowniczka do mnie ze ''ostatni raz uzywam swojego starego nazwiska''....ach jak miło :-)
bo starego nie cierpiałam

no i dodatkowy pierscionek na palcu tez swoje robi
a jak dziwnie mi jak patrze na palec Karola :-D hihihiiii

ojjj suuuper
polecam sluby :tak: :tak: :tak: :-D :-D :-D :-D hahaaaa

Do góry