reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Edytko widzę,że Julcia nadrabia jedzonko
na całego..............hihihihiihihihi,
prosimy zdjęcia małej smakoszki makaronu:tak: ;-) :-)

reklama
AniuSz,jak tam Twoja praca w domu kultury,
dali coś znać..........fajnie by było,gdybys ją dostała
i robiła coś co jest bardziej Ci bliskie:elvis: :elvis: :elvis:
nadal trzymam kciuki:elvis:

miałam Wam sie dzisiaj pochwalić,
moja pierwszą w życiu serwetką szydełkową,
juz praktycznie skończyłam,
został mi ostatni rząd i wyłożyłam się na pikotakch,
wychodzą jakoś tak nieporęcznie........muszę poćwiczyć:baffled: :dry: :tak:

Laura taki mały słodziaczek,wszystkie kobitki,
które pragną drugiego suwaczka............zapatrzeć się
i do robotki biegusiem..............dla mnie niestety ten przedział już zamknięty;-) :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

na zwierzakach już pisałam byłam u mani:tak: i było bardzo milutko:-)

ta laska tańcząca z reklamówą powaliła mnie aż mi sen minął hih

Iwon mamy tez taki głosńy inhalator OBR 1000 burczy jak wariat ale martynia bez problemu wdycha przez maseczkę więc Ci nic nie poradzę
może jednak Kornelek się przyzwyczaji
trzymam kciuki;-)

Dzien dobry babeczki.
Zapomnialam sie pochwalic ze jestem po glukozie i wyniki mam dobre - jade dalej narazie spokojnie z ciaza:-) .

reklama
Hejo kobitki:tak:

Hanti ubawiły mnie te Twoje "pikotki" :-D:-D:-D:-D, musisz koniecznie pokazać foto :-D:-D:-D:-D

Aniu.G jak była glukoza to już z górki;-) ale ten czas leci, za chwilę będziemy obchodzić urodziny rodzeństwa Jasia :laugh2:

A mi się tradycyjnie chce spać więc nie napiszę tym nic odkrywczego:zawstydzona/y:

Do góry