reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

pisz w wordzie hihi :-D:-D:-D:-D

ja Ci dam piczko jedna śmiać się z koleżanki:cool2: :-p

a ku ku z pracy!!!
Aniu fajnie ze glukoza juz z głowy (bllllllllle:eek: )
a ja się wczoraj widziałam z Sylwia i powiem wam ze ona ma taki sliczny brzuszek jakby piłeczkę połkneła :-p :tak: , no i wygląda kwitnąco :tak: .
poza tym dostałam od niej troche zaległych fotek wiec zapraszam na watek spotkaniowy ...zaraz wkleje

no gdzie te fotki? bo szukam i nie mogę znaleźć:baffled:

cze baby

my juz po lekarzu no iiii mam atopika w domu :-(
mamy kilka zakazów jedzeniowych np całkowity zakaz jedzenia czekolady i wszystkiego co zawiera kakao do tego te cytrusy i jeszcze kilka innych ale mamy sobie tak na spokojnie do wszystkiego podchodzic bo Weronika ma te objawy takie lzejsze niz zwykle wystepuja wiec lekarka mówi ze mamy szanse albo całkowicie z tego wyjsc albo dopiero choroba sie rozpoczyna :baffled:

Mimo wszystko troche mnie to zmartwiło kurcze :-( no i po 3 roku życia na bank czekaja nas testy skórne
teraz tylko krew, mocz i kał a z resztą należy poczekać.
Dowiedziałam sie tez ciekawej rzeczy a mianowicie ,że dziecko atopowe może byc nadpobudliwe :szok: tak jak np moja córcia. Z powodu dyskomfortu jakim jest ciagle pieczaca i swędzaca skóra maluch ciągle szuka "swojego miejsca" stąd prawdopodobnie u nas krótkie drzemki dzienne, czeste nocne wybudzanie, no i te wiecznie złe humorki

Ja myślę, ze dobrze ze przynajmniej wiesz co jest grane. To sporo tłumaczy i zdiagnozowanie tematu spowoduje to ze bedziesz widziała jak działać zeby złagodzić ewentualne objawy:tak:
Hanti powiem ci ze fajne uczucie :-)
myslałam ze przejde z tym do porzadku dziennego,ze nie zrobi to zadnej roznicy mi... ale jednak no czuje sie inaczej:-)
i nawet juz dzis posłuzyłam sie nowym nazwiskiem :-D :-p

fajna sprawa jak po przysiedze poszlismy złozyc podpisy w USC i Kierowniczka do mnie ze ''ostatni raz uzywam swojego starego nazwiska''....ach jak miło :-)
bo starego nie cierpiałam

no i dodatkowy pierscionek na palcu tez swoje robi
a jak dziwnie mi jak patrze na palec Karola :-D hihihiiii

ojjj suuuper
polecam sluby :tak: :tak: :tak: :-D :-D :-D :-D hahaaaa

hiihhii ale jaja :-) Ogromne gratulacje Lila :elvis: :-)

reklama
Elfik ja to nie wiem co to za dziwności Ci się pojawiają jak edytujesz swojego posta :(:szok: :no: Laurka śliczności, zapomniałam napisać;-)
No i wielki buziak w nosek dla Weroniczki:elvis:

Hej Kredzia, pisz co u Was:tak:

cze baby

my juz po lekarzu no iiii mam atopika w domu :-(
mamy kilka zakazów jedzeniowych np całkowity zakaz jedzenia czekolady i wszystkiego co zawiera kakao do tego te cytrusy i jeszcze kilka innych ale mamy sobie tak na spokojnie do wszystkiego podchodzic bo Weronika ma te objawy takie lzejsze niz zwykle wystepuja wiec lekarka mówi ze mamy szanse albo całkowicie z tego wyjsc albo dopiero choroba sie rozpoczyna :baffled:

Mimo wszystko troche mnie to zmartwiło kurcze :-( no i po 3 roku życia na bank czekaja nas testy skórne
teraz tylko krew, mocz i kał a z resztą należy poczekać.
Dowiedziałam sie tez ciekawej rzeczy a mianowicie ,że dziecko atopowe może byc nadpobudliwe :szok: tak jak np moja córcia. Z powodu dyskomfortu jakim jest ciagle pieczaca i swędzaca skóra maluch ciągle szuka "swojego miejsca" stąd prawdopodobnie u nas krótkie drzemki dzienne, czeste nocne wybudzanie, no i te wiecznie złe humorki
Ale jaja współczuje udziwnien żywieniowych...ale przynajmniej wiadomo o co chodzi z jej zachowaniem ...biedna mała to musi byc wkurzajacy taki ciągły dyskomfort :sick:

Niania fotki Ania Sz wkleiła na spotkaniowym :tak:

Pierwsza moja reakcja:szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

Jeju Ania gdybym Cię spotkała na żywo zupełnie bym Cie nie poznała :szok: :szok: :szok: :szok:
Sylwia??:szok: :szok: :szok: Jej tez bym nie poznała zupełnie. Co więcej - ostatnio chyba byłysmy w tym samym czasie na basenie:szok: :szok: :szok: jej mała chyba płakała calą lekcje i wyszli wczesniej z wody:tak: chyba, głowy nie dam:-) Aniu a Sylwia mnie nie poznaje?? Ale jaja. Kiedyś byłam z Sylwią bardzo blisko na forum, ale potem znikła:tak:

Ciekawe co u Karin? Pamiętacie ją?

oj Anus to raczej nie była Sylwia bo NIna to nie płacze na basenie tylko smiga w wodzie jak zła ;-) . a swoją droga to teraz Sylwia wygląda zupełnie inaczej niz na zdjeciach, ma teraz ciemne włosy i super piłeczke przed sobą :laugh2: no mówie Wam wygląda mioooodzio i az chce się drugiej ciązy

reklama
oj Anus to raczej nie była Sylwia bo NIna to nie płacze na basenie tylko smiga w wodzie jak zła ;-) . a swoją droga to teraz Sylwia wygląda zupełnie inaczej niz na zdjeciach, ma teraz ciemne włosy i super piłeczke przed sobą :laugh2: no mówie Wam wygląda mioooodzio i az chce się drugiej ciązy

dajno jaką fotę:-p

Do góry