pisz w wordzie hihi
ja Ci dam piczko jedna śmiać się z koleżanki
a ku ku z pracy!!!
Aniu fajnie ze glukoza juz z głowy (bllllllllle )
a ja się wczoraj widziałam z Sylwia i powiem wam ze ona ma taki sliczny brzuszek jakby piłeczkę połkneła , no i wygląda kwitnąco .
poza tym dostałam od niej troche zaległych fotek wiec zapraszam na watek spotkaniowy ...zaraz wkleje
no gdzie te fotki? bo szukam i nie mogę znaleźć
cze baby
my juz po lekarzu no iiii mam atopika w domu :-(
mamy kilka zakazów jedzeniowych np całkowity zakaz jedzenia czekolady i wszystkiego co zawiera kakao do tego te cytrusy i jeszcze kilka innych ale mamy sobie tak na spokojnie do wszystkiego podchodzic bo Weronika ma te objawy takie lzejsze niz zwykle wystepuja wiec lekarka mówi ze mamy szanse albo całkowicie z tego wyjsc albo dopiero choroba sie rozpoczyna
Mimo wszystko troche mnie to zmartwiło kurcze :-( no i po 3 roku życia na bank czekaja nas testy skórne
teraz tylko krew, mocz i kał a z resztą należy poczekać.
Dowiedziałam sie tez ciekawej rzeczy a mianowicie ,że dziecko atopowe może byc nadpobudliwe tak jak np moja córcia. Z powodu dyskomfortu jakim jest ciagle pieczaca i swędzaca skóra maluch ciągle szuka "swojego miejsca" stąd prawdopodobnie u nas krótkie drzemki dzienne, czeste nocne wybudzanie, no i te wiecznie złe humorki
Ja myślę, ze dobrze ze przynajmniej wiesz co jest grane. To sporo tłumaczy i zdiagnozowanie tematu spowoduje to ze bedziesz widziała jak działać zeby złagodzić ewentualne objawy
Hanti powiem ci ze fajne uczucie :-)
myslałam ze przejde z tym do porzadku dziennego,ze nie zrobi to zadnej roznicy mi... ale jednak no czuje sie inaczej:-)
i nawet juz dzis posłuzyłam sie nowym nazwiskiem
fajna sprawa jak po przysiedze poszlismy złozyc podpisy w USC i Kierowniczka do mnie ze ''ostatni raz uzywam swojego starego nazwiska''....ach jak miło :-)
bo starego nie cierpiałam
no i dodatkowy pierscionek na palcu tez swoje robi
a jak dziwnie mi jak patrze na palec Karola hihihiiii
ojjj suuuper
polecam sluby hahaaaa
hiihhii ale jaja :-) Ogromne gratulacje Lila :-)