reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Cześć Babki :-)
Na początku Lilka, życzę Ci, żeby ten dzisiejszy dzień był dla Was cudowny i wyjątkowy! Życzę udanej ceremonii, miłego wesela i fantastycznej nocy poślubnej ;-);-);-)
Klaudia dzięki za pomysł z kurczakiem hihi, tylko pójdę do sklepu po rokpol i mam obiad z głowy
Melll- Niania jara, przyznała się tutaj wczoraj NU NU NU Nianiu
Aniu.G fajnie, że ząbkowanie macie zakończone. Wielkie gratki dla Jasia
U nas są trzy trójki w natarciu, dopiero jedna wyszła, no i w dalszym ciągu nie ma śladu 5
Melll- widziałaś jakiego cyca Brodzikowa dostała, normalnie monstrualne balony ma
Na początku Lilka, życzę Ci, żeby ten dzisiejszy dzień był dla Was cudowny i wyjątkowy! Życzę udanej ceremonii, miłego wesela i fantastycznej nocy poślubnej ;-);-);-)
Klaudia dzięki za pomysł z kurczakiem hihi, tylko pójdę do sklepu po rokpol i mam obiad z głowy
Melll- Niania jara, przyznała się tutaj wczoraj NU NU NU Nianiu
Aniu.G fajnie, że ząbkowanie macie zakończone. Wielkie gratki dla Jasia
U nas są trzy trójki w natarciu, dopiero jedna wyszła, no i w dalszym ciągu nie ma śladu 5
Melll- widziałaś jakiego cyca Brodzikowa dostała, normalnie monstrualne balony ma
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Klaudia ja tez często robie takiego kurczaka, masz racje bez przypraw jest pyszny ale czasami mój G sobie doprawia czosnkiem
Dobra myśl z tym czosnkiem. Muszę spróbować. My strasznie lubimy czosnek :-)
Iwon
Lipcowe Mamy '05
jedna babka chce pzyjechać ze Szczecina (iwon maczałaś w tym swoje piękne paluszki )
Niestety nie
elfiko
lipcowe mamy ´05
hehehe ja tez widziałam, monstrum normalnie, wylewa sie uszamiMelll- widziałaś jakiego cyca Brodzikowa dostała, normalnie monstrualne balony ma
elfiko
lipcowe mamy ´05
G na samej górze układa czosnek w plasterkach i jeszcze chwile zapieka az zmięknieDobra myśl z tym czosnkiem. Muszę spróbować. My strasznie lubimy czosnek :-)
tylko potem nie należy z domu wychodzodzić
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Asiu kochana buziaczki dla Ciebiehej hej babeczki!!!:-):-)
wrociłam po ostatnim dniu w pracy, mam mieszane uczucia, jestem jednoczesnie zła, ze to juz koniec i szczesliwa, ze teraz bede mogła wiecej czasu spedzic z Kubusiem......
ale bedzie mi strasznie brakowało tej roboty.....
ehhhhh
ciezki bedzie dzisiaj dzien...............:---(
Myślę, że taka dziewczyna jak Ty znajdzie sobie fajną pracę bez większych problemów i tego Ci życzę
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Ja myślę, że sprzedacie, skoro już w pierwszym dniu taki zainteresowanieJa dziś z chaty melduje jutro dopiero do roboty
Jazda namaksa wczoraj siedziałam i odpisywałam na kupę maili :-) Teraz przejrzało na allegro juz 373 osoby jedna babka chce pzyjechać ze Szczecina (iwon maczałaś w tym swoje piękne paluszki ) a na gartce zajrzało juz 125
ja to i tak nie wierze,ze to sprzedamy ale powiem, ze jazdę z tym obserwowaniem mam niezłą ;-)
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
U nas mycie głowy przebiega bez większych problemów:-) , ale z zębami już tak dobrze nie ma. Oliwier nie da sobie umyć zębów, chce tylko sam
No ale zamiast myć te zęby to gryzie szczoteczkę albo się nią bawi
napewno nie jest to mycie zębów
No ale zamiast myć te zęby to gryzie szczoteczkę albo się nią bawi
napewno nie jest to mycie zębów
reklama
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Aniu g. fajnie Wam, że Jaś ma już wszystkie mleczaki
U nas w natarciu wszystkie trójki, Oli prawie całą noc płakał:-( w końcu wzieliśmy go do naszego łóżka i jakoś pezetrwaliśmy to
U nas w natarciu wszystkie trójki, Oli prawie całą noc płakał:-( w końcu wzieliśmy go do naszego łóżka i jakoś pezetrwaliśmy to