reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Nianiu Twojej kuchni też kibicuje hihih, obyś ją szybko opchnęła :tak:

Klaudia ja tez często robie takiego kurczaka, masz racje bez przypraw jest pyszny ale czasami mój G sobie doprawia czosnkiem :tak:

reklama
Cześć Babki :-)

Na początku Lilka, życzę Ci, żeby ten dzisiejszy dzień był dla Was cudowny i wyjątkowy! :tak::tak::tak::tak::elvis: Życzę udanej ceremonii, miłego wesela i fantastycznej nocy poślubnej ;-);-);-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Klaudia dzięki za pomysł z kurczakiem hihi, tylko pójdę do sklepu po rokpol i mam obiad z głowy :szok::-D

Melll- Niania jara:no::wściekła/y:, przyznała się tutaj wczoraj:szok::eek: NU NU NU Nianiu :wściekła/y:

Aniu.G fajnie, że ząbkowanie macie zakończone. Wielkie gratki dla Jasia :elvis:
U nas są trzy trójki w natarciu, dopiero jedna wyszła, no i w dalszym ciągu nie ma śladu 5:-p

Melll- widziałaś jakiego cyca Brodzikowa dostała, normalnie monstrualne balony ma:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

hej hej babeczki!!!:-):-)

wrociłam po ostatnim dniu w pracy, mam mieszane uczucia, jestem jednoczesnie zła, ze to juz koniec i szczesliwa, ze teraz bede mogła wiecej czasu spedzic z Kubusiem......
ale bedzie mi strasznie brakowało tej roboty.....
ehhhhh
ciezki bedzie dzisiaj dzien...............:-:)-:)-(
Asiu kochana buziaczki dla Ciebie:elvis: :elvis: :elvis:
Myślę, że taka dziewczyna jak Ty znajdzie sobie fajną pracę bez większych problemów i tego Ci życzę

Ja dziś z chaty melduje:cool2: jutro dopiero do roboty:tak:

Jazda namaksa wczoraj siedziałam i odpisywałam na kupę maili:szok: :-) Teraz przejrzało na allegro juz 373 osoby:szok: jedna babka chce pzyjechać ze Szczecina:szok: (iwon maczałaś w tym swoje piękne paluszki:cool2: :-p :-D ) a na gartce zajrzało juz 125:tak:

ja to i tak nie wierze,ze to sprzedamy ale powiem, ze jazdę z tym obserwowaniem mam niezłą:tak: ;-)
Ja myślę, że sprzedacie, skoro już w pierwszym dniu taki zainteresowanie:tak:

U nas mycie głowy przebiega bez większych problemów:-) , ale z zębami już tak dobrze nie ma. Oliwier nie da sobie umyć zębów, chce tylko sam
No ale zamiast myć te zęby to gryzie szczoteczkę albo się nią bawi:confused: :baffled:
napewno nie jest to mycie zębów:no:

reklama
Aniu g. fajnie Wam, że Jaś ma już wszystkie mleczaki:tak:
U nas w natarciu wszystkie trójki, Oli prawie całą noc płakał:-( w końcu wzieliśmy go do naszego łóżka i jakoś pezetrwaliśmy to:confused:

Do góry