reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

hej hej babeczki!!!:-):-)

wrociłam po ostatnim dniu w pracy, mam mieszane uczucia, jestem jednoczesnie zła, ze to juz koniec i szczesliwa, ze teraz bede mogła wiecej czasu spedzic z Kubusiem......
ale bedzie mi strasznie brakowało tej roboty.....
ehhhhh
ciezki bedzie dzisiaj dzien...............:-:)-:)-(

reklama
no to się juz cała "Warszawa pracująca" zameldowała ...
jak tam kuchnia ilu obserwujących ??

Ja dziś z chaty melduje:cool2: jutro dopiero do roboty:tak:

Jazda namaksa wczoraj siedziałam i odpisywałam na kupę maili:szok: :-) Teraz przejrzało na allegro juz 373 osoby:szok: jedna babka chce pzyjechać ze Szczecina:szok: (iwon maczałaś w tym swoje piękne paluszki:cool2: :-p :-D ) a na gartce zajrzało juz 125:tak:

ja to i tak nie wierze,ze to sprzedamy ale powiem, ze jazdę z tym obserwowaniem mam niezłą:tak: ;-)

Ja dziś z chaty melduje:cool2: jutro dopiero do roboty:tak:

Jazda namaksa wczoraj siedziałam i odpisywałam na kupę maili:szok: :-) Teraz przejrzało na allegro juz 373 osoby:szok: jedna babka chce pzyjechać ze Szczecina:szok: (iwon maczałaś w tym swoje piękne paluszki:cool2: :-p :-D ) a na gartce zajrzało juz 125:tak:

ja to i tak nie wierze,ze to sprzedamy ale powiem, ze jazdę z tym obserwowaniem mam niezłą:tak: ;-)

to super Nianiu - ale to dopiero początek bo przeiez dopiero wczoraj wystawiłaś :happy:

hej hej babeczki!!!:-):-)

wrociłam po ostatnim dniu w pracy, mam mieszane uczucia, jestem jednoczesnie zła, ze to juz koniec i szczesliwa, ze teraz bede mogła wiecej czasu spedzic z Kubusiem......
ale bedzie mi strasznie brakowało tej roboty.....
ehhhhh
ciezki bedzie dzisiaj dzien...............:-:)-:)-(
Proponuje dobrego drinka i BB:-)

Witam i ja z rana. Moje dziecko rano się obudziło, pół godziny bawiło się w łóżeczku, a potem słyszę na cały głos: "Mama miejko". Ja dalej leżę w łóżku i słyszę o ton wyżej: "Mamaaaaaaaa mjekoooooooo" i tak do skutku :-) No ale dzięki temu leżałam dzisiaj sobie w łóżeczku do 8.10 :-)

dokładnie tak samo to wygląda u nas :tak: Weronika z wanny mi ucieka w dwóch przypadkach- mycie zębów i mycie głowy

Co do mycia głowy, to u nas dawniej też było piekło, ale odkąd Maciek sam sobie moczy głowę, tzn. polewa kubkiem, to zrobiła się z tego zabawa i nawet przestał protestować.

Jasio bardzo lubi mycie zabkow.
Co do nocnika - to my kupe juz tylko do niego robimy (Jas wola "siiii" i robi kupe na nocniku:-) ), ale za to siku jakos nie bardzo kumamy. Opiekunka go ostro sadza a mnie popoludniami juz tak intensywnie sie nie chce i moze w tym tkwi problem:baffled: .
Za to przebily sie nam juz zabki (mamy full:happy: :-) ) i nadchodzi czas kiedy powiemy SMOCZKOWI BYE BYE:-) .:happy:

No to gratulacje garniturku :-) U nas dopiero wyszły górne trójki. Jeszcze zostały dolne i piąteczki.

A wracając do tego mycia zębów, to Maciek sam sobie je myje bardzo chętnie, tylko co z tego, jak to żadne mycie tylko takie macanie i jedzenie pasty. On protestuje jak my mu chcemy je wyszorować, wtedy wije się na wszystkie strony i normalnie robi się z niego człowiek-guma - takie cuda wyprawia :baffled:

reklama
Do góry