reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hej hej babeczki!!!:-):-)

wrociłam po ostatnim dniu w pracy, mam mieszane uczucia, jestem jednoczesnie zła, ze to juz koniec i szczesliwa, ze teraz bede mogła wiecej czasu spedzic z Kubusiem......
ale bedzie mi strasznie brakowało tej roboty.....
ehhhhh
ciezki bedzie dzisiaj dzien...............:-:)-:)-(

reklama
no to się juz cała "Warszawa pracująca" zameldowała ...
jak tam kuchnia ilu obserwujących ??

Ja dziś z chaty melduje:cool2: jutro dopiero do roboty:tak:

Jazda namaksa wczoraj siedziałam i odpisywałam na kupę maili:szok: :-) Teraz przejrzało na allegro juz 373 osoby:szok: jedna babka chce pzyjechać ze Szczecina:szok: (iwon maczałaś w tym swoje piękne paluszki:cool2: :-p :-D ) a na gartce zajrzało juz 125:tak:

ja to i tak nie wierze,ze to sprzedamy ale powiem, ze jazdę z tym obserwowaniem mam niezłą:tak: ;-)

Ja dziś z chaty melduje:cool2: jutro dopiero do roboty:tak:

Jazda namaksa wczoraj siedziałam i odpisywałam na kupę maili:szok: :-) Teraz przejrzało na allegro juz 373 osoby:szok: jedna babka chce pzyjechać ze Szczecina:szok: (iwon maczałaś w tym swoje piękne paluszki:cool2: :-p :-D ) a na gartce zajrzało juz 125:tak:

ja to i tak nie wierze,ze to sprzedamy ale powiem, ze jazdę z tym obserwowaniem mam niezłą:tak: ;-)

to super Nianiu - ale to dopiero początek bo przeiez dopiero wczoraj wystawiłaś :happy:

hej hej babeczki!!!:-):-)

wrociłam po ostatnim dniu w pracy, mam mieszane uczucia, jestem jednoczesnie zła, ze to juz koniec i szczesliwa, ze teraz bede mogła wiecej czasu spedzic z Kubusiem......
ale bedzie mi strasznie brakowało tej roboty.....
ehhhhh
ciezki bedzie dzisiaj dzien...............:-:)-:)-(
Proponuje dobrego drinka i BB:-)

Witam i ja z rana. Moje dziecko rano się obudziło, pół godziny bawiło się w łóżeczku, a potem słyszę na cały głos: "Mama miejko". Ja dalej leżę w łóżku i słyszę o ton wyżej: "Mamaaaaaaaa mjekoooooooo" i tak do skutku :-) No ale dzięki temu leżałam dzisiaj sobie w łóżeczku do 8.10 :-)

dokładnie tak samo to wygląda u nas :tak: Weronika z wanny mi ucieka w dwóch przypadkach- mycie zębów i mycie głowy

Co do mycia głowy, to u nas dawniej też było piekło, ale odkąd Maciek sam sobie moczy głowę, tzn. polewa kubkiem, to zrobiła się z tego zabawa i nawet przestał protestować.

Jasio bardzo lubi mycie zabkow.
Co do nocnika - to my kupe juz tylko do niego robimy (Jas wola "siiii" i robi kupe na nocniku:-) ), ale za to siku jakos nie bardzo kumamy. Opiekunka go ostro sadza a mnie popoludniami juz tak intensywnie sie nie chce i moze w tym tkwi problem:baffled: .
Za to przebily sie nam juz zabki (mamy full:happy: :-) ) i nadchodzi czas kiedy powiemy SMOCZKOWI BYE BYE:-) .:happy:

No to gratulacje garniturku :-) U nas dopiero wyszły górne trójki. Jeszcze zostały dolne i piąteczki.

A wracając do tego mycia zębów, to Maciek sam sobie je myje bardzo chętnie, tylko co z tego, jak to żadne mycie tylko takie macanie i jedzenie pasty. On protestuje jak my mu chcemy je wyszorować, wtedy wije się na wszystkie strony i normalnie robi się z niego człowiek-guma - takie cuda wyprawia :baffled:

reklama
Do góry