reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ciekawe kiedy Mania hihi - nie wiem czy pamiętacie, ale opisywała kiedyś, że Duży razem z Tymusiem Jej się oświadczyli :tak: :happy:

Jasio bardzo lubi mycie zabkow.
Co do nocnika - to my kupe juz tylko do niego robimy (Jas wola "siiii" i robi kupe na nocniku:-) ), ale za to siku jakos nie bardzo kumamy. Opiekunka go ostro sadza a mnie popoludniami juz tak intensywnie sie nie chce i moze w tym tkwi problem:baffled: .
Za to przebily sie nam juz zabki (mamy full:happy: :-) ) i nadchodzi czas kiedy powiemy SMOCZKOWI BYE BYE:-) .
Przewiduje akcje "smoczek" w przyszly weekend - musze sie za to ostro zabrac:-) .
Przed czerwcem chcialabym wyeliminowac smoczek i pieluszki (to bedzie nastepne) - wiec czas sie zaczac streszczac z postanowieniami:-) .
Licze na rady i wsparcie kolezanek:happy:

Aaale zazdroszczę :tak:
U nas co prawda końcowka - już idą piątki, ale nocki jeszcze przez nie kiepskie. Mam nadzieje że już niedługo :rolleyes:

hello, hello ...melduje się na placu boju ...juz wszystko co miałam zrobic zrobiłam wiec ...czas na bb:tak: :laugh2:

Aniu gratulacje dla Jasia pierwsza pełna klawiatura na lipcówkach :tak:. u nas na razie piątek brak, nocki dobre wiec pewnie nie predko...
a co do odzwyczajania od smoczka to tylko terapia szokowa... zabieramy smoczka i juz. podczas buntów przy usypianiu dodatkowo tuliny i tyle...2-3 dni i po problemie ---powodzenia

reklama
Do góry