reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hanti - proszę nie czytac zoo tylko zapraszam na ogólny :tak: :tak: :-D :-) ;-) ;-)
Dasaria Ty nasz mały szpiegu;-) :-) ...........hihiihihihihihi
miałam gości i drinkowałam.........wpadłam tak na minutę
i co nawet nie byłam w stanie napisać.........hejooooooooo:baffled:

A Hanti? haloooo:tak:

a hanti.........była wrakiem przez cały dzień:sick: :sick: :sick: ,
nawet żurek nie postawił mnie na nogi:eek:
oj dawno tak się nie załałam,
ale chciałam sumienie uspokoić........tak mnie gryzło po piątku,
a w sobotę jeszcze zjebki od mojego ukochanego dziadka dostałam.........ech
i alkohol przestałam odczuwać dopiero dzisiaj na Lost'ach:-( :-( :-(

reklama
E-mamo kochana bardzo się cieszę z powrotu zdrowia
w waszej rodzince :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Tusia Majeczka aparatka na całego,
taniec brzucha superaśny.........a teraz szpagaty robi,
buziaki od ciotki jej daj:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Martusia kochany jest Twój Aluś,
moje małe szczęście stwierdziło,że matka i tak ją rozumie
i do mnie gada po swojemu,
za to do Damiana nawija coraz ładniej w naszym ojczystym języku,
zresztą z nim chyba by poszła konie kraść
i bardzo się cieszę,że mój syn tak kocha swoją przyrodnią siostrę:happy: :happy: :happy:

Iwon to już TEN WIELKI DZIEŃ nadchodzi:confused: :confused: :confused:
kiedy kochana macie mieć klucze od nowego m???

a wydawałoby się,że to dopiero przedwczoraj wyprowadzałaś się
do teściowej,ale ten czas leci:baffled: :-p :tak: :-)

Elfik,jak mołż lepiej???
tak wiosną powiało na dworze,
może i jemu przy takiej pogodzie
organizm zacznie lepiej się bronić i mu szybciej przejdzie:elvis: :elvis: :elvis:

miałam się Wam pochwalić,że wreszcie mamy wszystkie 3 przebite
trawało to prawie 3 miesiące:baffled: :baffled: :baffled:
teraz czekam na 5 i byłby na razie luz;-) :tak: :tak: :tak: :tak:

Joł :-)

Łoł, łoł, łoł, chwila, chwila..Edycior i hanti, to jeszcze nie ten dzień :no: Naprawdę mówiłam, że w lutym? Nieee, kluczyki mamy dostać dopiero z końcem maja :sorry2: Fakt, trochę się pospieszyliśmy z tymi panelami i teraz bedziemy je składować u siebie :rolleyes2: , ale wiecie, jak jest, pojechaliśmy, zobaczyliśmy i wybraliśmy :cool2: Potem będzie jeszcze i tak strasznie dużo do zrobienia, a tak, mamy już kilka kwestii z głowy :tak:

KasiuK. pisałaś, że Martynka jest też alergikiem i że nie macie zasłon w domku, dywanów itp. Czy jesteś pewna, że mała ma alergię na kurz czy też jeszcze nie miała testów i to tylko przypuszczenia, tak jak u nas? :confused: I napisz mi jeszcze, czy lekarka mówiła Wam coś o alergii na chemię i o panelach drewnianych w domku zamiast sztucznych?

Witam:eek: :sick:
Czuję się tragicznie, zapalenie oskrzeli na całego, do tego rozchorował się Oliwier
Muszę przyznać, ze małż spisał się wczoraj na 6, był obiadek, zajmował się calutki dzień 2 dziecmi:szok: :szok:

Wiki, zapalenie oskrzeli? Uuuuu, niedobrze :no: Wracaj do zrowia!

A co z Lilką? Ona się w tą sobotę hajtała? :eek:

reklama
Cześć laski, mój net chodzi:-p Muli bo muli, ale mam nadzieję że chociaż nie będzie przerywał połączenia:dry: :sick: :wściekła/y:

Po pierwsze WIEEEEEEEELKIE dzięki za pamięć i wszystkie życzenia- muszę przyznać że jest mi ...... dziwnie:eek: :eek: :eek: Może dlatego że powinnam być już chyba jakoś bardziej odpowiedzialna i poważna, a nie bardzo się do tej roli poczuwam :confused: :baffled: :zawstydzona/y:

Do góry