reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Hanti - proszę nie czytac zoo tylko zapraszam na ogólny :tak: :tak: :-D :-) ;-) ;-)
Dasaria Ty nasz mały szpiegu;-) :-) ...........hihiihihihihihi
miałam gości i drinkowałam.........wpadłam tak na minutę
i co nawet nie byłam w stanie napisać.........hejooooooooo:baffled:

A Hanti? haloooo:tak:

a hanti.........była wrakiem przez cały dzień:sick: :sick: :sick: ,
nawet żurek nie postawił mnie na nogi:eek:
oj dawno tak się nie załałam,
ale chciałam sumienie uspokoić........tak mnie gryzło po piątku,
a w sobotę jeszcze zjebki od mojego ukochanego dziadka dostałam.........ech
i alkohol przestałam odczuwać dopiero dzisiaj na Lost'ach:-( :-( :-(

reklama
E-mamo kochana bardzo się cieszę z powrotu zdrowia
w waszej rodzince :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Tusia Majeczka aparatka na całego,
taniec brzucha superaśny.........a teraz szpagaty robi,
buziaki od ciotki jej daj:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Martusia kochany jest Twój Aluś,
moje małe szczęście stwierdziło,że matka i tak ją rozumie
i do mnie gada po swojemu,
za to do Damiana nawija coraz ładniej w naszym ojczystym języku,
zresztą z nim chyba by poszła konie kraść
i bardzo się cieszę,że mój syn tak kocha swoją przyrodnią siostrę:happy: :happy: :happy:

Iwon to już TEN WIELKI DZIEŃ nadchodzi:confused: :confused: :confused:
kiedy kochana macie mieć klucze od nowego m???

a wydawałoby się,że to dopiero przedwczoraj wyprowadzałaś się
do teściowej,ale ten czas leci:baffled: :-p :tak: :-)

Elfik,jak mołż lepiej???
tak wiosną powiało na dworze,
może i jemu przy takiej pogodzie
organizm zacznie lepiej się bronić i mu szybciej przejdzie:elvis: :elvis: :elvis:

miałam się Wam pochwalić,że wreszcie mamy wszystkie 3 przebite
trawało to prawie 3 miesiące:baffled: :baffled: :baffled:
teraz czekam na 5 i byłby na razie luz;-) :tak: :tak: :tak: :tak:

Joł :-)

Łoł, łoł, łoł, chwila, chwila..Edycior i hanti, to jeszcze nie ten dzień :no: Naprawdę mówiłam, że w lutym? Nieee, kluczyki mamy dostać dopiero z końcem maja :sorry2: Fakt, trochę się pospieszyliśmy z tymi panelami i teraz bedziemy je składować u siebie :rolleyes2: , ale wiecie, jak jest, pojechaliśmy, zobaczyliśmy i wybraliśmy :cool2: Potem będzie jeszcze i tak strasznie dużo do zrobienia, a tak, mamy już kilka kwestii z głowy :tak:

KasiuK. pisałaś, że Martynka jest też alergikiem i że nie macie zasłon w domku, dywanów itp. Czy jesteś pewna, że mała ma alergię na kurz czy też jeszcze nie miała testów i to tylko przypuszczenia, tak jak u nas? :confused: I napisz mi jeszcze, czy lekarka mówiła Wam coś o alergii na chemię i o panelach drewnianych w domku zamiast sztucznych?

Witam:eek: :sick:
Czuję się tragicznie, zapalenie oskrzeli na całego, do tego rozchorował się Oliwier
Muszę przyznać, ze małż spisał się wczoraj na 6, był obiadek, zajmował się calutki dzień 2 dziecmi:szok: :szok:

Wiki, zapalenie oskrzeli? Uuuuu, niedobrze :no: Wracaj do zrowia!

A co z Lilką? Ona się w tą sobotę hajtała? :eek:

reklama
Cześć laski, mój net chodzi:-p Muli bo muli, ale mam nadzieję że chociaż nie będzie przerywał połączenia:dry: :sick: :wściekła/y:

Po pierwsze WIEEEEEEEELKIE dzięki za pamięć i wszystkie życzenia- muszę przyznać że jest mi ...... dziwnie:eek: :eek: :eek: Może dlatego że powinnam być już chyba jakoś bardziej odpowiedzialna i poważna, a nie bardzo się do tej roli poczuwam :confused: :baffled: :zawstydzona/y:

Do góry