elfiko
lipcowe mamy ´05
oj a ja sobie poszłam bo myslalam ze nikogo nie ma :-(no to trzeba cis z tym zrobic...ide po kawe
Aniu jak tam w pracy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj a ja sobie poszłam bo myslalam ze nikogo nie ma :-(no to trzeba cis z tym zrobic...ide po kawe
Czesc Kasiu
Kolczyki fajowskie sobie kupilas kasiu i wogole fajnie Ci, ze masz taka wene do robienia rzeczy w domku Ja nie mam wlasnego lokum, a taka potrzebe mam ostatnio, zeby je miec...
Niesi juz dwa razy pisalam, ale mi zjadalo, ze zeby dostac sie do watkow zamknietych musi uklonic sie w strone Joasi wlasnie. joasia moze napisac w Twojej sprawie do moderatora, a ten wpisze Cie na liste "tajnego zgromadzenia lipcowek" ;-) I jeszcze ostatnio Niesiu przypomnialas mi piszac o swojej modelce, ze moj Alek tez wrecz przepada za zakladaniem sobei na glowe czapek Mam zdjecia jego w kilku czapkach, ktore sobei sam nalozyl, to moze wreszcie kiedys wkleje:sick: