reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Nikt nie pisze to ja tu jeszcze poprodukuje.
Wczoraj tata moj zabookowal i wplacil zaliczke na nasze wakacje. lecimy do Grecji do miasteczka Nei Pori na 9 dni. Tam spotkamy sie z rodzicami, ktorzy przyjada autokarem.
Mell tez jedziemy w czerwcu 18-stego. Swoja droga fajnie wam, ze za tak male pieniadze mozecie odpoczac w trojke, super, Trzymam kciuki z apogode:tak:

W zwiazku z tym co napisalam powyzej nie szukam pracy do po wakacjach. Nie ma sensu, bo przeciez nikt mi nei da urlopu jak zaczne pracowac 3 miesiace wsczesniej:baffled: Z Grecji najpewniej polecimy do Polski i zostaniemy na weselu kolegi, a potem ja zostane na lipec caly (zeby nie latac tam i z powrotem) bo 28 mamy kolejne wesele - kuzyna:eek: Po tych wyprawach osiade na du..pie.

reklama
to znowu ja..................troszkę mi lepiej,
chociaz moje osobiste ego coś zrozumiało
i odbiło się to na mnie .............i to jeszcze,jak boleśnie

dostałam właśnie katalog..........strasznie lubię
ich bibelociki(ogładać na kartkach katalogu oczywiście:-p )
i tak sobie kombinować i podpatrywać ............a może coś
uda mi się w mojej chałupce zastosować,
bo o kupnie choćby pierdułki.........mogę pomarzyć

babulki z Warszawki..........byłyście w tym sklepie?
Sch�fer Boutique

dla wszystkich zainteresowanych..........można na tej stronce,
zamówić sobie bezpłatny katalog

Wogole to duzo przemyslen kotluje sie w mojej glowie ostatnio, bardziej i mniej przyjemnych. To raczej na moje neinadrobione zwierzaki sie nadaje.

Niani chcialm sie zapytac co z tymi pracami, bo nie bylam w temacie ostatnimi czasy.

Asi chce sie zapytac jak dlaeko ma do pracy? Idziesz nozkami, czy musisz jechac autobusem, tramwajem itp?

Niesi juz dwa razy pisalam, ale mi zjadalo, ze zeby dostac sie do watkow zamknietych musi uklonic sie w strone Joasi wlasnie. joasia moze napisac w Twojej sprawie do moderatora, a ten wpisze Cie na liste "tajnego zgromadzenia lipcowek" ;-) :cool2: I jeszcze ostatnio Niesiu przypomnialas mi piszac o swojej modelce, ze moj Alek tez wrecz przepada za zakladaniem sobei na glowe czapek:tak: :tak: Mam zdjecia jego w kilku czapkach, ktore sobei sam nalozyl, to moze wreszcie kiedys wkleje:sick:

Czesc Kasiu, zdaje sie, ze Ania sie tu jeszcze przewinela, ale ja wcielo;-)
Kolczyki fajowskie sobie kupilas kasiu i wogole fajnie Ci, ze masz taka wene do robienia rzeczy w domku:tak: Ja nie mam wlasnego lokum, a taka potrzebe mam ostatnio, zeby je miec...:no:

No nic uzylam sobie troche i spadam do tych nalesnikow chyba jednak.

Pranie jedno juz zrobilam, moze cos jeszcze wypiore i wyprasuje i wezme sie za depilowanie brwi, bo sie juz prosza:zawstydzona/y:

Aniu.g chcialm twoj brzuszek jeszcze bardzo zobaczyc:tak:

reklama
Do góry