reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

moja siostra mowi tak samo!!!!!
i wiem ze macie racje!!

ale qrwa ja taka miekka jestem,a nie jestem swinia jak one i widzisz.......ide im na reke..........:baffled:
wg mnie to nie jest świństwo, nie robisz tego specjalnie.
Masz poprostu bardzo ważne powody, może uda sie np tak dogadac z szefem zebys przychodziła tylko na 3,4 godziny żeby dziewczyny odciązyc?
przemyśł to jeszcze.

reklama
ja byłam z moją Julią w poniedziałek u lekarza
jest zdrowa ale mamy zrobić badania w związku z brakiem apetytu

tylko od poniedziałku właśnie Julia jeść zaczęła :tak:
nie w jakiś wielkich ilościach ale podstawowe posiłki zje ( poza mlekiem bo jak widzi to ma odruch wymiotny :baffled: )

i przez miesiąc przybrała 300g to chyba nieźle jak na niejadka :confused:
super przybiera- mieści sie dokładnie w środku . średni przyrost wagi u dziecka pomiędzy 18- 36 miesiacem zycia to 150-500 gram miesięcznie.
mówiłam ,że zacznie jeść, to tylko przejściowe niejadkowanie i Julka sama sobie wybiera kiedy i co chce jeśc.
Napewno badania wyjda dobrze :tak:
ale sie ciesze :elvis:

Mellcia, ale super ten pensjonacik :-) To obadaj teren w lecie i jakby co, to daj znać jak było. Warto mieć takie sprawdzone miejsca :-)
:-)

obadam ;-) :tak: :-)

kochane Edytka jest wszpitalu z Julcią,
conajmniej do jutra...............Julcia wczoraj wymiotowała,
Edytka pojechała z nią do lekarza i zostawili Julcię na odziale
boshe,jak Julcia się wycierpi............a Edytka razem z nią:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

biedna Juleczka :elvis: :elvis: :elvis:
Edytko trzymaj się :elvis:

super przybiera- mieści sie dokładnie w środku . średni przyrost wagi u dziecka pomiędzy 18- 36 miesiacem zycia to 150-500 gram miesięcznie.
mówiłam ,że zacznie jeść, to tylko przejściowe niejadkowanie i Julka sama sobie wybiera kiedy i co chce jeśc.
Napewno badania wyjda dobrze :tak:
ale sie ciesze :elvis:

elficzku :elvis: :elvis: :elvis:

dzięki :-)

Kochane tak na osłodę

Z OKAZJI TŁUSTEGO CZWARTKU
800pxponczkizm4.jpg

706pxpaczkiem2.jpg

SMACZNEGO!!!​
Mniam mniam:-)
Ja niestety nie mogę sobie pozwolić na takie pyszności:-(

Wiki, no to piąteczka :cool2: Ja też na dietce i na pokusach słodkości może się dzisiaj jedynie skończyć ;-)

hej hej babeczki:-):-)

własnie wstaliśmy, teraz wybieram sie po wypłate ( hihihihi) i na małe zakupy
wroce to troszke posiedze po wieczorem znowu mam dyzur!!!!
:cool2::cool2:

Wiki, no to piąteczka :cool2: Ja też na dietce i na pokusach słodkości może się dzisiaj jedynie skończyć ;-)

eeeeeeeeee Iwonka dzisiaj mozna sobie pozwolic.......
nie mowie o obzeraniu sie paczkami, ale moze cos innego co lubisz!!!

ja dzisiaj wsune kremoweczke z mojej ulubionej cukierni!!!!!

No wiesz, Joasiu, jeśli mam być szczera, to...pozwoliłam sobie :sorry2: na taki jeden właśnie, tyci pączek :-p Ale ani jednego więcej :no: :baffled: :sick:

reklama
Ja na diecie po moich ostatnich wyczynach z czekoladami i nie tylko:-p
Niestety przytyło mi się:eek: :sick: i to aż 3 kg w 1,5 miesiąca:szok: :szok: :szok:
nigdy wcześniej nie dopuszczałam do takiej sytuacji, jak tylko było 1 kg na plusie to już się zapalało czerwone światełko,
Od dzisiaj mam w planach wrócić na ćwiczonka:eek: :tak:

Do góry