reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

moja siostra mowi tak samo!!!!!
i wiem ze macie racje!!

ale qrwa ja taka miekka jestem,a nie jestem swinia jak one i widzisz.......ide im na reke..........:baffled:
wg mnie to nie jest świństwo, nie robisz tego specjalnie.
Masz poprostu bardzo ważne powody, może uda sie np tak dogadac z szefem zebys przychodziła tylko na 3,4 godziny żeby dziewczyny odciązyc?
przemyśł to jeszcze.

reklama
ja byłam z moją Julią w poniedziałek u lekarza
jest zdrowa ale mamy zrobić badania w związku z brakiem apetytu

tylko od poniedziałku właśnie Julia jeść zaczęła :tak:
nie w jakiś wielkich ilościach ale podstawowe posiłki zje ( poza mlekiem bo jak widzi to ma odruch wymiotny :baffled: )

i przez miesiąc przybrała 300g to chyba nieźle jak na niejadka :confused:
super przybiera- mieści sie dokładnie w środku . średni przyrost wagi u dziecka pomiędzy 18- 36 miesiacem zycia to 150-500 gram miesięcznie.
mówiłam ,że zacznie jeść, to tylko przejściowe niejadkowanie i Julka sama sobie wybiera kiedy i co chce jeśc.
Napewno badania wyjda dobrze :tak:
ale sie ciesze :elvis:

Mellcia, ale super ten pensjonacik :-) To obadaj teren w lecie i jakby co, to daj znać jak było. Warto mieć takie sprawdzone miejsca :-)
:-)

obadam ;-) :tak: :-)

kochane Edytka jest wszpitalu z Julcią,
conajmniej do jutra...............Julcia wczoraj wymiotowała,
Edytka pojechała z nią do lekarza i zostawili Julcię na odziale
boshe,jak Julcia się wycierpi............a Edytka razem z nią:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

biedna Juleczka :elvis: :elvis: :elvis:
Edytko trzymaj się :elvis:

super przybiera- mieści sie dokładnie w środku . średni przyrost wagi u dziecka pomiędzy 18- 36 miesiacem zycia to 150-500 gram miesięcznie.
mówiłam ,że zacznie jeść, to tylko przejściowe niejadkowanie i Julka sama sobie wybiera kiedy i co chce jeśc.
Napewno badania wyjda dobrze :tak:
ale sie ciesze :elvis:

elficzku :elvis: :elvis: :elvis:

dzięki :-)

Kochane tak na osłodę

Z OKAZJI TŁUSTEGO CZWARTKU
800pxponczkizm4.jpg

706pxpaczkiem2.jpg

SMACZNEGO!!!​
Mniam mniam:-)
Ja niestety nie mogę sobie pozwolić na takie pyszności:-(

Wiki, no to piąteczka :cool2: Ja też na dietce i na pokusach słodkości może się dzisiaj jedynie skończyć ;-)

hej hej babeczki:-):-)

własnie wstaliśmy, teraz wybieram sie po wypłate ( hihihihi) i na małe zakupy
wroce to troszke posiedze po wieczorem znowu mam dyzur!!!!
:cool2::cool2:

Wiki, no to piąteczka :cool2: Ja też na dietce i na pokusach słodkości może się dzisiaj jedynie skończyć ;-)

eeeeeeeeee Iwonka dzisiaj mozna sobie pozwolic.......
nie mowie o obzeraniu sie paczkami, ale moze cos innego co lubisz!!!

ja dzisiaj wsune kremoweczke z mojej ulubionej cukierni!!!!!

No wiesz, Joasiu, jeśli mam być szczera, to...pozwoliłam sobie :sorry2: na taki jeden właśnie, tyci pączek :-p Ale ani jednego więcej :no: :baffled: :sick:

reklama
Ja na diecie po moich ostatnich wyczynach z czekoladami i nie tylko:-p
Niestety przytyło mi się:eek: :sick: i to aż 3 kg w 1,5 miesiąca:szok: :szok: :szok:
nigdy wcześniej nie dopuszczałam do takiej sytuacji, jak tylko było 1 kg na plusie to już się zapalało czerwone światełko,
Od dzisiaj mam w planach wrócić na ćwiczonka:eek: :tak:

Do góry