reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

kochane Edytka jest wszpitalu z Julcią,
conajmniej do jutra...............Julcia wczoraj wymiotowała,
Edytka pojechała z nią do lekarza i zostawili Julcię na odziale
boshe,jak Julcia się wycierpi............a Edytka razem z nią:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

reklama
czesc dziewczyny :-)

Hanti ja bym chciała isc w jakiejs fajnej kreacji ale...mam tylko długa spodnice z chrzcin Milenki i musiałabym dokupic buty (no bo w sandałach isc??? tzn.mam takie eleganckie kupione do tej spodnicy ale tylko z dwoma paskami na palcach)
no i nie mam nic na góre

troche głupio wiem,ale.....ten wyjazd to wydatek ktory leci w tysiacach!!!:szok:
wszystkie oszczednosci ida na to i jeszcze kredyt odnawialny został uaktywniony ..

na samo dzien dobry K musi miec tam 5-6 tys.zł
kupujemy samochod bo tez musi miec
musi mi i Mili zostawic kase na zycie

dlatego nie tracimy,wrecz dusimy kazdy grosz aby nie rozchodziło sie na nic na boki,
dlatego ten slub bedzie no taki inny niestety

no ale kwiatka bede miala :tak: i kumpela mi wloski ułozy,makijaz zrobi
ino te ciuchy
Karlos ma w czym isc chorobcia

a o wolnym moge zapomniec!!
bo pracuje na czarno.....i to tez było powodem ze zastanawiałam sie czy sie nie zwolnic bo za 240 godzin pracy w styczniu dali mi 825zł :wściekła/y:

normalnie kazdy sie mnie pyta czy jeszcze tam pracuje....
ale dobrze ze sie potoczyło jak sie potoczyło

dzisiaj w pracy postaram sie zagadac z laskami moze sie ze mna zamienia a ja im odpracuje te godziny :confused:

chcialabym bo 23-ego K juz nie ma...

wlasnie znalazłam Walentynke spozniona

''oto Walentynka dla mojej prawie ze legalnej zony i kochanki Lilijki (to juz nie długo :) ''

hihiiiii i jak tego łobuza nie kochac?? :-D :-D :-D

Edytka jest niestety z Juleczką w szpitalu, przynajmniej do jutra. :-( Ale z Julką jest lepiej.

Lilka moje GRATULACJE z ojazji ślubu i zyczonka z okazji imienin!!!!
niech Ci sie sczescina nowej drodze zycia!!!!!:elvis:

Asiu dziekuje i tobie tez zycze aby sie wszystko poukładało,chodzi mi o prace, kochasz to co robisz i przykre ze cie nie zostawili.....ale kto wie? moze niedługo dostaniesz dobra odpowiedz
powodzenia i nie łam sie!!!:elvis: :elvis: :elvis:

cześć kochane

chciałam Wam napisac,że Edytka jest z Julką w szpitalu ale widze że juz Klaudia napisała wiec skasowałam.

Lilka moje serdeczne gratulacje z okażji nadchodzącego śłubu. Nawet nie wiesz jak sie ciesze,że tak dobrze Ci sie wszystko układa.
Co do kreacji to ja bym tez stawiała na to co sama zdecydujesz ale fotke zrób, chociaz jedną. Naprawde watro miec taka pamiątke chociażby ze wzgledu na Milenke

a o wolnym moge zapomniec!!
bo pracuje na czarno.....i to tez było powodem ze zastanawiałam sie czy sie nie zwolnic bo za 240 godzin pracy w styczniu dali mi 825zł :wściekła/y:

normalnie kazdy sie mnie pyta czy jeszcze tam pracuje....
ale dobrze ze sie potoczyło jak sie potoczyło

dzisiaj w pracy postaram sie zagadac z laskami moze sie ze mna zamienia a ja im odpracuje te godziny :confused:

chcialabym bo 23-ego K juz nie ma...

Lilka może to troche egoizm z mojej strony ale ja bym olala ta prace juz teraz.
Pamietasz jak Cie tam te laski traktowały? jak sie czułas z nimi?Raczej nie miałas tam ciepłego przyjęcia a teraz sama chcesz dla nich poświecic ostatnie chwile z Karolem.
Jesli nie chcesz wyjsc na wredną to powiedz im poprostu jak sytuacja wygląda,ze Karol niedługo wyjeżdza,macie śłub i chcesz ten czas z Nim spędzic bo potem czeka Was długa rozłąka. Dlatego odchodzisz już teraz .
Ja bym tak zrobiła.

Hello :)

Elfik - jak tam siedzenie z G w domku? Zdrowiejecie?

Masakra- tzn nawet nie jest zle tak siedziec w domku cała rodzinka ale G bardzo chory- kaszel, temp 38 niemal non stop. Na dodatek mnie też chyba cos łapie :sick:
Weronika jeszcze sie trzyma ale ciężko wytłumaczyc dziecku że tatuś chory i nie może przytulić :-(

reklama
Lilka może to troche egoizm z mojej strony ale ja bym olala ta prace juz teraz.
Pamietasz jak Cie tam te laski traktowały? jak sie czułas z nimi?Raczej nie miałas tam ciepłego przyjęcia a teraz sama chcesz dla nich poświecic ostatnie chwile z Karolem.
Jesli nie chcesz wyjsc na wredną to powiedz im poprostu jak sytuacja wygląda,ze Karol niedługo wyjeżdza,macie śłub i chcesz ten czas z Nim spędzic bo potem czeka Was długa rozłąka. Dlatego odchodzisz już teraz .
Ja bym tak zrobiła.

moja siostra mowi tak samo!!!!!
i wiem ze macie racje!!

ale qrwa ja taka miekka jestem,a nie jestem swinia jak one i widzisz.......ide im na reke..........:baffled:

Do góry