reklama
Dobry wieczor - melduje sie po malej przerwie.
Kurcze, bardzo mi przykro z powodu tych chorob paskudnych .
Julince zdrowka w pierwszej kolejnosci zycze - oby to juz byl final jej cierpien.
Wszystkim pozostalym chorowitkom (dla alergikow rowniez) .
Kurcze, bardzo mi przykro z powodu tych chorob paskudnych .
Julince zdrowka w pierwszej kolejnosci zycze - oby to juz byl final jej cierpien.
Wszystkim pozostalym chorowitkom (dla alergikow rowniez) .
Lilka dla Ciebie gratulacje z powodu wszystkiego co sie wokol Twojej osoby dzieje - oby tak dalej:-) . Trzymam mocno kciuki aby w koncu z gorki w zyciu zaczelo byc....
Co do pracy - to jezeli masz jakies wyrzuty sumienia to tak jak elfik zaproponowal zgodz sie na 3/4 h dziennie. Oni nie maja wyrzutow jak cie na czarno zatrudniaja i jeszcze za takie pieniadze. A kolezanki to chyba sama wiesz....
Co do pracy - to jezeli masz jakies wyrzuty sumienia to tak jak elfik zaproponowal zgodz sie na 3/4 h dziennie. Oni nie maja wyrzutow jak cie na czarno zatrudniaja i jeszcze za takie pieniadze. A kolezanki to chyba sama wiesz....
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Hello
ja zjadlam 5 pączków (słownie PIĘĆ) i nie mam żadnych wyrzutów sumienia :-) :-) :-) A nawet jestem zadowolona, bo były smaczne Z nadzieniem różanym :-)
hehe no ten... zjadłam TRZY pączki
jest mi wstyd hihi
ja zjadlam 5 pączków (słownie PIĘĆ) i nie mam żadnych wyrzutów sumienia :-) :-) :-) A nawet jestem zadowolona, bo były smaczne Z nadzieniem różanym :-)
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Aniu, ale u Ciebie trzeba podzielić na dwa, więc i tak to ja zjadłam najwięcej pączków ;-)
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Wlasnie doczytalam że Edytka i Julia w szpitalu.... Buuuu - mam nadzieje, że dziewczyny szybko staną na nogi. Przesyłamy buziaki
zmykam kapać misiaka
baj-baj
zmykam kapać misiaka
baj-baj
kaśka k
Fanka BB :)
dobrej nocki;-) zmykam do wanny jutro idę do ginka bo mnie coś tam boli:sick:
moja mała terrorystka wykończyła nas dzisiaj, spycham na wstretną pogodę cały dzień kap kap:-(
na koniec martina się tak wywaliła że przebiła wargę trochę się kkrewka polała no i z płaczu zasnęła
paa do juterka
moja mała terrorystka wykończyła nas dzisiaj, spycham na wstretną pogodę cały dzień kap kap:-(
na koniec martina się tak wywaliła że przebiła wargę trochę się kkrewka polała no i z płaczu zasnęła
paa do juterka
reklama
hanti
Lipcowe Mamy '05
do
Kasieńko u nas była dzisiaj taka sama akcja,
warga rozcięta,krew się lała,a za chwilę moje małe szczęscie
robiło dokładnie to samo przez co była warga rozcięta........................
ręce opadają.............a z nieba kap,kap,kap............teraz dla odmiany
śnieg z deszczem:-( :-( :-( :-( :-(