reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

To ja przebijam - 5 paczkow (na usprawiedliwienie dodam, ze nic innego nie jadlam - teraz dopiero wcinam krome z cebula [bo mnie gardlo rozklada:sick: ])

reklama
Dobry wieczor - melduje sie po malej przerwie.

Kurcze, bardzo mi przykro z powodu tych chorob paskudnych .
Julince zdrowka w pierwszej kolejnosci zycze - oby to juz byl final jej cierpien.

Wszystkim pozostalym chorowitkom (dla alergikow rowniez):elvis: :elvis: :elvis: .

Lilka dla Ciebie gratulacje z powodu wszystkiego co sie wokol Twojej osoby dzieje - oby tak dalej:-) . Trzymam mocno kciuki aby w koncu z gorki w zyciu zaczelo byc....

Co do pracy - to jezeli masz jakies wyrzuty sumienia to tak jak elfik zaproponowal zgodz sie na 3/4 h dziennie. Oni nie maja wyrzutow jak cie na czarno zatrudniaja i jeszcze za takie pieniadze. A kolezanki to chyba sama wiesz....

Wlasnie doczytalam że Edytka i Julia w szpitalu.... Buuuu - mam nadzieje, że dziewczyny szybko staną na nogi. Przesyłamy buziaki :elvis: :elvis: :elvis:

zmykam kapać misiaka
baj-baj

dobrej nocki;-) zmykam do wanny jutro idę do ginka bo mnie coś tam boli:sick:

moja mała terrorystka wykończyła nas dzisiaj, spycham na wstretną pogodę cały dzień kap kap:-(
na koniec martina się tak wywaliła że przebiła wargę trochę się kkrewka polała no i z płaczu zasnęła

paa do juterka

reklama
do

moja mała terrorystka wykończyła nas dzisiaj, spycham na wstretną pogodę cały dzień kap kap:-(
na koniec martina się tak wywaliła że przebiła wargę trochę się kkrewka polała no i z płaczu zasnęła

Kasieńko u nas była dzisiaj taka sama akcja,
warga rozcięta,krew się lała,a za chwilę moje małe szczęscie
robiło dokładnie to samo przez co była warga rozcięta........................:baffled: :baffled: :baffled:
ręce opadają.............a z nieba kap,kap,kap............teraz dla odmiany
śnieg z deszczem:-( :-( :-( :-( :-(

Do góry