reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Alka Oliwier kaszle mokro od listopada:szok: :szok: :szok:
U nas to podobno na tle alergicznym, w tamtym roku było podobnie, zaczynało się dwoma, trzema kaszlnięciami na dobę pozatym nic dziecku się nie działo
Aż do czasu jak mądra lekarka stwierdziła że to zapalenie oskrzeli i dała mu zastrzyki, dokładnie po trzech dniach od skończenia zastrzyków ruszyła lawina chorób,
Teraz rozmawiałam z lekarką z TWOJEGO DZIECKA
i ona powiedziała, że to wygląda na alergię i żeby często sprzątać mieszkanie i wietrzyć, ale tak z przeciągami

hello z rana,a wlściwie z południa:-) :-) :-)

mam dość nocnych wybudzeń Otylci,
od tej choroby mała jeczy co noc
i to nie takie cichutkie pojękiwania,
ale wrzeszczenie MAMA,MAMO............TATO
na całe gardło..........nie pomagają ani prośby,ani picie,
nawet nasze mleczko(od choróbska mniej ukochane) też NIE POMAGA:baffled: :-( :-( :-( :-(

ręce mi juz opadają:eek: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

Rozumiem.U nas już druga nocka z czestymi wybudzeniami i takim jakby popłakiwaniem(całe szczęście beż większych krzyków, ale ja i tak watsję i patrzę czy ok).
Na dodatek znam winowajcę:standart zęby, tym razem 5-ki.

Mateusz dosłownie wszytsko gryzie począwszy od palców(także moich:szok:) na uchwytach od szafek kończąc.:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Dzeiń Dobry!!!
Edytko jak dobrze ze juz lepiej z Julią. qrcze czy ta kroplówk a nie mogłabyc wczesniej ??:wściekła/y: to ma byc służba zdrowia czy choroby ??
noale dobrze ze idzie ku dobremu ...

...
Mam nadzieję że u nas nic się nie wykluje - Mich ostatnio parę razy zakaszlał, taki mokry brzydki kaszel, nie wiem czy już mam się martwić, czy zdać się na domowe sposoby - a jeśli tak to jakie??? dziewczyny ratujcie - gorączki nie ma, śpi ok, ale trzy -cztery razy wczoraj brzydko kaszlnął - taki totalnie mokry kaszel:-( Iść już do lekarza???
...
Alka ja bym poszła do lekarza aby osluchał . :tak:

no i tez Wam zycze wszystkiego naj naj naj z okazji Walentynek :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Do góry