reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Alka Oliwier kaszle mokro od listopada:szok: :szok: :szok:
U nas to podobno na tle alergicznym, w tamtym roku było podobnie, zaczynało się dwoma, trzema kaszlnięciami na dobę pozatym nic dziecku się nie działo
Aż do czasu jak mądra lekarka stwierdziła że to zapalenie oskrzeli i dała mu zastrzyki, dokładnie po trzech dniach od skończenia zastrzyków ruszyła lawina chorób,
Teraz rozmawiałam z lekarką z TWOJEGO DZIECKA
i ona powiedziała, że to wygląda na alergię i żeby często sprzątać mieszkanie i wietrzyć, ale tak z przeciągami

hello z rana,a wlściwie z południa:-) :-) :-)

mam dość nocnych wybudzeń Otylci,
od tej choroby mała jeczy co noc
i to nie takie cichutkie pojękiwania,
ale wrzeszczenie MAMA,MAMO............TATO
na całe gardło..........nie pomagają ani prośby,ani picie,
nawet nasze mleczko(od choróbska mniej ukochane) też NIE POMAGA:baffled: :-( :-( :-( :-(

ręce mi juz opadają:eek: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

Rozumiem.U nas już druga nocka z czestymi wybudzeniami i takim jakby popłakiwaniem(całe szczęście beż większych krzyków, ale ja i tak watsję i patrzę czy ok).
Na dodatek znam winowajcę:standart zęby, tym razem 5-ki.

Mateusz dosłownie wszytsko gryzie począwszy od palców(także moich:szok:) na uchwytach od szafek kończąc.:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Dzeiń Dobry!!!
Edytko jak dobrze ze juz lepiej z Julią. qrcze czy ta kroplówk a nie mogłabyc wczesniej ??:wściekła/y: to ma byc służba zdrowia czy choroby ??
noale dobrze ze idzie ku dobremu ...

...
Mam nadzieję że u nas nic się nie wykluje - Mich ostatnio parę razy zakaszlał, taki mokry brzydki kaszel, nie wiem czy już mam się martwić, czy zdać się na domowe sposoby - a jeśli tak to jakie??? dziewczyny ratujcie - gorączki nie ma, śpi ok, ale trzy -cztery razy wczoraj brzydko kaszlnął - taki totalnie mokry kaszel:-( Iść już do lekarza???
...
Alka ja bym poszła do lekarza aby osluchał . :tak:

no i tez Wam zycze wszystkiego naj naj naj z okazji Walentynek :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Do góry