reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Alka lekarzem nie jestem, ale na taki mokry kaszelek ponoć sprawdza się syropek z cebuli.Jakby co mam taki przepis na ów syropek dla dzieciaczków.

Osobiście nie stosowałam, ale w razie "w" chetnie pomoge.

reklama
Dzien dobry walentynkowo:tak::tak::tak:

Dziś Mati ma szczepienie.Bylismy już rano, ale okazało się, że musieli nam przenieść wizytę na popołudnie.:wściekła/y::wściekła/y:Kurde laski, mam dośc tej przychodni.Chybą ją zmienię.

E-mamo bardzo się ciesze, że z Juleczka zaczynacie wychodzić na prosta.
Oby tak dalej.:elvis::elvis::elvis:

I zapomniałam wczęsniej pożałować Alusia i jego ząbka.Z jednej strony dobrze , że to "tylko" mleczak.:elvis::elvis::elvis:

Pogodę mamy deszczową i nawet spacer trzeba było odwołać.:baffled::-(

Przyszłaby już ta wiosna, bo w takie dni cierpie ewidentnie na przesilenie zimowo-wiosenne.:baffled::confused:

hello z rana,a wlściwie z południa:-) :-) :-)

mam dość nocnych wybudzeń Otylci,
od tej choroby mała jeczy co noc
i to nie takie cichutkie pojękiwania,
ale wrzeszczenie MAMA,MAMO............TATO
na całe gardło..........nie pomagają ani prośby,ani picie,
nawet nasze mleczko(od choróbska mniej ukochane) też NIE POMAGA:baffled: :-( :-( :-( :-(

ręce mi juz opadają:eek: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

Edytko..............powiem za Alką.........Ufffffffffffffffffffffffffffff
to juz naprawdę za chwil kilka i bedzie Jula ZDROWIUTKA!!!!!!
:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: całe popołudnie o WAS myślałam i trzymałam kciuki:tak: :tak: :tak:

reklama
Do góry