reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Alka lekarzem nie jestem, ale na taki mokry kaszelek ponoć sprawdza się syropek z cebuli.Jakby co mam taki przepis na ów syropek dla dzieciaczków.

Osobiście nie stosowałam, ale w razie "w" chetnie pomoge.

reklama
Dzien dobry walentynkowo:tak::tak::tak:

Dziś Mati ma szczepienie.Bylismy już rano, ale okazało się, że musieli nam przenieść wizytę na popołudnie.:wściekła/y::wściekła/y:Kurde laski, mam dośc tej przychodni.Chybą ją zmienię.

E-mamo bardzo się ciesze, że z Juleczka zaczynacie wychodzić na prosta.
Oby tak dalej.:elvis::elvis::elvis:

I zapomniałam wczęsniej pożałować Alusia i jego ząbka.Z jednej strony dobrze , że to "tylko" mleczak.:elvis::elvis::elvis:

Pogodę mamy deszczową i nawet spacer trzeba było odwołać.:baffled::-(

Przyszłaby już ta wiosna, bo w takie dni cierpie ewidentnie na przesilenie zimowo-wiosenne.:baffled::confused:

hello z rana,a wlściwie z południa:-) :-) :-)

mam dość nocnych wybudzeń Otylci,
od tej choroby mała jeczy co noc
i to nie takie cichutkie pojękiwania,
ale wrzeszczenie MAMA,MAMO............TATO
na całe gardło..........nie pomagają ani prośby,ani picie,
nawet nasze mleczko(od choróbska mniej ukochane) też NIE POMAGA:baffled: :-( :-( :-( :-(

ręce mi juz opadają:eek: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

Edytko..............powiem za Alką.........Ufffffffffffffffffffffffffffff
to juz naprawdę za chwil kilka i bedzie Jula ZDROWIUTKA!!!!!!
:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: całe popołudnie o WAS myślałam i trzymałam kciuki:tak: :tak: :tak:

reklama
Do góry