reklama
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Uff wreszcie przebrnęłam przez to co napisałyście
strasznie tego dużo dzisiaj
Ja nigdy nie używałam pudrów bo też słyszałam o tych "kluskach"
Natomiast na zaczerwienienia i odparzenia sudocrem jest przejedyny jak dla mnie sama go używam na różne wypryski
Niania podsunęłaś mi super pomysł z tym oilatum naprawdę jest super bo teraz kąpię w nim córcię bo ma suchą skórę ale jakoś nie pomyślałam o małym
strasznie tego dużo dzisiaj
Ja nigdy nie używałam pudrów bo też słyszałam o tych "kluskach"
Natomiast na zaczerwienienia i odparzenia sudocrem jest przejedyny jak dla mnie sama go używam na różne wypryski
Niania podsunęłaś mi super pomysł z tym oilatum naprawdę jest super bo teraz kąpię w nim córcię bo ma suchą skórę ale jakoś nie pomyślałam o małym
tusia25
Fanka BB :)
Dziewczyny tu fajna stronka http://www.karmieniedzieci.pl
kaśka k
Tusia slyszałam i zreszta oglądałam ostatnio program o pielęgnacji maluszków i mówili żeby właśnie nie zapominać o tzw.podwójnym pieluszkowaniu bardzo ważne to jest niby dla bioderek takiego noworodka
mania
Tusiu pierwsze slysze o takim czyms ??? nie mialamm pojecia ze takie cos mozna robic, ale moze jesli lekarz zaleci?? wiesz jak sie Tym urodzil moja mama tez sie mnie pytala czy mu nozki rozstawiam ...a ja zapytalam pediatre i powiedziano mi ze nie ma takiej potrzeby
aaaa...pamietam tez ze swojego czasu w Polsce byly z maluszkiem wizyty u ortopedy (nie wiem czy sa nadal zalecane) a tu lekarka ze zdziwieniem na mnie patrzyla i sie dziwila ze zadaje takie pytania
hmm...
aaaa...pamietam tez ze swojego czasu w Polsce byly z maluszkiem wizyty u ortopedy (nie wiem czy sa nadal zalecane) a tu lekarka ze zdziwieniem na mnie patrzyla i sie dziwila ze zadaje takie pytania
hmm...
reklama
kaśka k
takie pieluszkowanie napewno żadnej dzidzi nie zaszkodzi, a jak już to pomoże więc przez najbliższy okres po urodzeniu będę tak robiła