reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
na taka cenę to i ja się chyba skuszę,
bo jedna dawka za 300zł,którą trzebaby było powtórzyc,
no cóż to nie na moją kieszeń..........nawet jeśli chodzi o zdrowie dziecka

Damiana na nic dodatkowo nie szczepiłam
i chłopak zdrów i dobrze się rozwija:baffled: :dry:
BĄDŹ TU MĄDRY:confused: :confused: :confused: :confused:
ja się właśnie zastanawiam na ile te szczepionki są pomocne i czy tu nie chodzi o finanse firm farmaceutycznych:baffled: :dry:
Niestety nie mam takiego zaufanego lekarza zktórym można porozmawiać na ten temat i który by doradził

Aniu SZ a co Tobie mówił lekarz o tych szczepionkach, bo mój lekarz nawet nic nie wspomniał o pneumokokach, choć obecnie to szczepienie jest bardzo popularne

Aniu SZ a co Tobie mówił lekarz o tych szczepionkach, bo mój lekarz nawet nic nie wspomniał o pneumokokach, choć obecnie to szczepienie jest bardzo popularne
mnie lakarka zapytała czy szczepiłam juz przeciw pneumokokom a jak powiedziałam ze nie to zapytała na kiedy zapisac :confused: :confused: :confused: ale to nie była lekarka Kuby tylko zastepstwo... no i poniewaz się wczesniej zastanawiał nad tym szczepieniem to sie zdecydowałam...i taka była rozmowa...

no właśnie czasem to chyba popularność świadczy
o robieniu takich,a nie innych szczepionek
musze podpytać mojego lekarza,co i jak:tak:

reklama
Do góry