reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Aniu.Sz- ja za to od wczoraj jestem beznadziejnie podrudziała :baffled:
cholera, miał być mroźny kasztan, a wyszła ruda pipka :sick:
jedno jest pewne...jestes najfajniejszą rudą pipką jaką znam :-p :tak: ;-) :elvis:

Aniu szczepisz jednak na te pneumokoki? Ile kosztuje jedna dawka?

Szczepiłyście na płatną ospę?
na płatną ospe nie szczepiłam, na pneumokoki się zdecudowałam bo mnie lekarka troche zmusiła i ja nie bardzo oponowałam bo juz od dłuższego czasu się zastanawiam..a dawki są dwie i pierwsza kosztuje u nas 270 a druga nie wiem

No i Ani Sz. autograf:cool2: :-p
:laugh2: :tak: :elvis:

Hanti powalająca cena kolczyków :-p ;-) ... hi hi gratuluje. Ja dzis własnie godzine temu przegrałam licytacje sukienki...wiec kupuje sobie tę z bonprix. joł

reklama
dziewczyny byłam dzis na rozmowie w sprawie pracy tej o któej Wam pisałam i:
- dyrektor mnie poznał i wiedział ze jestem siostrą mojej siostry :)P) ale na wstepie ustalilismy ze nie licze na żadne protekcje
- kandydatów jest wielu ...troche buuu ale
- ja jako jedyna umiem grac na jakims instrumencie i mołabym prowadzic zajęcia ale
- ja jako jedyna mam dziecko i dał mi do zrozumienia ze nie jest to moim atutem:dry: :baffled: :eek:

a praca wydaje sie byc...baaardzo ciekawa i baaardzo samodzielna i to czym chciał mnie wystraszyc to mnie bardzo zachęcało...odpowiedź we wtorek...
na nic się nie nastawiam wiec jak się nie uda o chyba bardzo się nie zdziwie...

no i byłam dzis w szpitalu i w koncu wiadomo o co cho z moim kolanem..wiec problem leży w ląkotce która choc w znikomej ilosci (bo była wczesniej usuwana) ale jest uszkodzona :sick:

ale napisze Wam teksty dnia:
przed rejestracją na usg
Pani rejestrująca: któego kolana badanie ma dotyczyc
pacjentka starszej daty: no nie wiem, mam dwa :cool2: :dry: :baffled:

i tekst na rejestracją : "przed wykonaniem badania usg należy wykonac toalete badanego ciała MYDŁEM!!!!!!" :-p :cool2: :confused:

dziewczyny byłam dzis na rozmowie w sprawie pracy tej o któej Wam pisałam i:
- dyrektor mnie poznał i wiedział ze jestem siostrą mojej siostry :)P) ale na wstepie ustalilismy ze nie licze na żadne protekcje
- kandydatów jest wielu ...troche buuu ale
- ja jako jedyna umiem grac na jakims instrumencie i mołabym prowadzic zajęcia ale
- ja jako jedyna mam dziecko i dał mi do zrozumienia ze nie jest to moim atutem:dry: :baffled: :eek:

a praca wydaje sie byc...baaardzo ciekawa i baaardzo samodzielna i to czym chciał mnie wystraszyc to mnie bardzo zachęcało...odpowiedź we wtorek...
na nic się nie nastawiam wiec jak się nie uda o chyba bardzo się nie zdziwie...

Aniu trzymam kciuki............TAKIE DUŻE:tak:

reklama
Do góry