Anikaa
Fan(ka)
dzięki, dzieki, dziękija też trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzięki, dzieki, dziękija też trzymam kciuki
Dziś właśnie rozmawiałam z kolezanką na temat tej szczepionki pneumokoki i jej lekarz doradził, żeby zaszczepić dziecko jak skończy 2 lata, bo w tedy szczepi się 1 raz i szczepionka kosztuje 80 złna płatną ospe nie szczepiłam, na pneumokoki się zdecudowałam bo mnie lekarka troche zmusiła i ja nie bardzo oponowałam bo juz od dłuższego czasu się zastanawiam..a dawki są dwie i pierwsza kosztuje u nas 270 a druga nie wiem
Czyli pizama party sie szykuje - ja nie wiem czy bede miec taka pizamke - bo nie wiem czy sie zmieszcze
Dziś właśnie rozmawiałam z kolezanką na temat tej szczepionki pneumokoki i jej lekarz doradził, żeby zaszczepić dziecko jak skończy 2 lata, bo w tedy szczepi się 1 raz i szczepionka kosztuje 80 zł
ja bym powiedziała "tylko" ale niech bedzie "jeszcze". ogromne gratulacje dla najliczniejszego zębacza na lipcówkach... Kuba ma dopiero lub aż 16 i wszystkich piątek brak...Nienawidze tez wyrzynajacych sie piatek. Od tygodnia wstajemy po kilka razy w nocy na zmiane z Maciejka - dzis moja noc:sick: . A dopiero za nami dwie piatki - a tu jeszcze dwie. Ale, ale to juz ostatnie nasze zabki . WIELKIE HURA nastapi i odzwyczajanie od smoczka nas czeka:-) ;-)
o Kurde...Kuba do żłobka ma isc jak skonczy 2 lata wiec chyba sie wstrzymam...triche szkoda tyle kasy gdy zagrożenia póki co nie ma ...dzięki Wiki. dopytam jutro u siebie w osrodkuDziś właśnie rozmawiałam z kolezanką na temat tej szczepionki pneumokoki i jej lekarz doradził, żeby zaszczepić dziecko jak skończy 2 lata, bo w tedy szczepi się 1 raz i szczepionka kosztuje 80 zł
Czyli pizama party sie szykuje - ja nie wiem czy bede miec taka pizamke - bo nie wiem czy sie zmieszcze