Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Aniu.Sz- ja za to od wczoraj jestem beznadziejnie podrudziała
cholera, miał być mroźny kasztan, a wyszła ruda pipka :sick:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mroźny kasztan
u mnie tez juz czas na zmiany - zaczełam związywać wloski i podpinać grzywkę... nie lubię takich półśrodków....
GratulujeJako eks nałogowiec polecam radykalną metodę. Jednego dnia odstawić w diabły i trzymać się tego konsekwentnie. Dla mnie masakryczne byly pierwsze 2 tygodnie. W tym roku minie 5 lat jak oboje z łosiem nie palimy ;-)
Aniu szczepisz jednak na te pneumokoki? Ile kosztuje jedna dawka?
Szczepiłyście na płatną ospę?
aniu znalazłam podobne, ale łezki........
zaraz sprobuje wkleic fotke....
tak trzymać kochana
a ja mam taki brak sił życiowych dzisiaj,
że chętnie do kawki sięgnęłabym sobie po jakiś
wysokokaloryczny czekoladowy (najlepiej..........mniaaaam )
wspomagacz,by odzyskać krzepę.............ale NIE MOGĘ..........BUUUUUUUUUUUUU............TAKA gruba jestem
NiaNia gratulacje rekalamy
teraz to Ty z Brodzik będziesz na kawe chodzić i sama o kolczyki spytasz ;-)
aniu wejdz tutaj
W.KRUK - bi�uteria, zegarki, jubiler - KRUK
pozniej na bizuterie, kolekcja subna,bizuteria slubna, do suki slubnej i tam bedzie czesc ze złota, tam sa podobne kolczyki........numer chyba 103 :-):-)
no to trzeba do Kruka ................. nie wiem jak by wkleić zdjęcie
z tamtąd,są w kolekcji MURANO
są takie,ale też inny kolor...........jakby bursztynowy
w takim kolorze
Niania o to Ci chodziło???
ten krem jest super, Mikołaj mi go przyniósł. Bardzo sobie go chwalęJa też słyszałam opinie, że polskie kosmetyki są dużo gorsze od zagranicznych, podobno jest ogromna różnica np. w Vichy.
A te Olay to sobie kupiłam takie TOTAL EFFECTS X7, bo wiecie, latka lecą hihi i jak uderzyć to z grubej rury
Kurcze, oby coś pomogło
Trzymam kciuki za walkę z nałogiem;-)
hehehe
Baby a wiecie jak to jest z tą Brodzik w końcu, była w ciąży?, urodziła? czy po prostu utyła? Podobno mówi w wywiadach, że nigdy nie była w ciąży, a ja ją kurcze widziałam kiedyś w TV na jakiejś gali jak szła pod rękę z Wilczakiem w takiej bardzo luźnej tunice i ewidentnie pod nią rysował jej się pokaźny brzuszek.
OOOOOOOOOOOOOOO
GRATULACJONY !!!!!!!!!!!!!!
Trzymam kciuki za powodzenie!!!
Jako eks nałogowiec polecam radykalną metodę. Jednego dnia odstawić w diabły i trzymać się tego konsekwentnie. Dla mnie masakryczne byly pierwsze 2 tygodnie. W tym roku minie 5 lat jak oboje z łosiem nie palimy ;-)
Nie ściemniaj Iwon!! Dawaj foteEdytko, no to czekamy na nowy fryz Ja na razie muszę pozostać 'anonimowa', ale nie ma to nic wspólnego z Wami
Ale super, że Nianiulec będzie w babskiej gazecie, no nie? :ninja:
Kochana Masz takie piekne włosy, ze na 100% pasowałabys idealnie.Nianiu ale masz fajnie z ta reklama w gazecie tez bym chciała i pamietaj powiadom w jakiej to będzie gazecie i kiedy.