reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
mroźny kasztan :confused:

u mnie tez juz czas na zmiany - zaczełam związywać wloski i podpinać grzywkę... nie lubię takich półśrodków....

taaaaaaa, wiesz co, na pudełku to był takie fajny delikatny brązik, ale mnie ewidentnie oszukali :-:)baffled:

No i ja też mam teraz za długą grzywkę i za długą kitę... pora na zmiany :zawstydzona/y: :-D

Jako eks nałogowiec polecam radykalną metodę. Jednego dnia odstawić w diabły i trzymać się tego konsekwentnie. Dla mnie masakryczne byly pierwsze 2 tygodnie. W tym roku minie 5 lat jak oboje z łosiem nie palimy :tak: ;-)

Aniu szczepisz jednak na te pneumokoki? Ile kosztuje jedna dawka?

Szczepiłyście na płatną ospę?
Gratuluje:tak: :tak: :tak:

A co do szczepionek
To ja na ospę szczepiłam Wiktorię i to w dniu w którym miała kontakt z chorobą, mało tego w przedszkolu panował wirus i Wiki nic nie złapała, tak że u nas ta szczepionka sprawdziła się super
Oliwiera jeszcze nie szczepiłam na ospę, mam jeszcze zaległe szczepienie, ale na razie sobie odpudzczam bo mały kaszle od listopada

Aniu a jak się szczepi na pneumokoki takie dzieci jak nasze, chodzi mi o to iloma dawkami?

Rany, elfik :-( , wyobrażam sobie co poczułas widząc młodą na podłodze po tym, co się stało wczoraj. Dobrze, że to tylko nocne wędrówki :elvis:

Edytko, no to czekamy na nowy fryz :cool2: Ja na razie muszę pozostać 'anonimowa', ale nie ma to nic wspólnego z Wami :tak: :cool2:

Ale super, że Nianiulec będzie w babskiej gazecie, no nie? :ninja: :rofl2:

Nianiu ale masz fajnie z ta reklama w gazecie tez bym chciała :-p i pamietaj powiadom w jakiej to będzie gazecie i kiedy.

O Matko:szok: :szok: :szok:
Ile mam odpisywania:-p

aniu
znalazłam podobne, ale łezki........
zaraz sprobuje wkleic fotke....

czekam czekam:-p

tak trzymać kochana:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

a ja mam taki brak sił życiowych dzisiaj,
że chętnie do kawki sięgnęłabym sobie po jakiś
wysokokaloryczny czekoladowy:-p (najlepiej..........mniaaaam:-p )
wspomagacz,by odzyskać krzepę.............ale NIE MOGĘ..........BUUUUUUUUUUUUU............TAKA gruba jestem:-p :no: :no: :no:

Hanti nie ściemniaj. Widziałam fotki na śniegu:tak: Kłamczucha:-) :tak:

NiaNia gratulacje rekalamy :tak:

teraz to Ty z Brodzik będziesz na kawe chodzić i sama o kolczyki spytasz :-p :tak: ;-) :cool2:

hehe a dziekuje dziekuje :-D :-D :-D :-D
nie lubie tej pindy jakoś mnie mierzi po drugiej serii Magdy M

Taka akuratna:cool2: Myślałby kto hehe:-p

aniu wejdz tutaj
W.KRUK - bi�uteria, zegarki, jubiler - KRUK

pozniej na bizuterie, kolekcja subna,bizuteria slubna, do suki slubnej i tam bedzie czesc ze złota, tam sa podobne kolczyki........numer chyba 103 :-):-)

Wlazłam.Ale to nie te:no: bo te całe złote a tamte były jakby srebrne i miały na końcy kamień. jestem prawie pewna, ze to był bursztyn:tak:
ale dziekuje za poszukiwania:tak: :-) :elvis:

no to trzeba do Kruka ................. nie wiem jak by wkleić zdjęcie
z tamtąd,są w kolekcji MURANO:baffled: :confused: :confused: :confused:
są takie,ale też inny kolor...........jakby bursztynowy
011527xb6.jpg

w takim kolorze
krukbransoletamurano41enr8.jpg

Niania o to Ci chodziło???

oooo juz cieplej cieplej...ale jezscze nie gorąca:baffled: :-)

to o te chodzi??

o!! to jest coś takiego tylko kamień w innym kolorze:tak:
Ja też słyszałam opinie, że polskie kosmetyki są dużo gorsze od zagranicznych, podobno jest ogromna różnica np. w Vichy.

A te Olay to sobie kupiłam takie TOTAL EFFECTS X7, bo wiecie, latka lecą hihi i jak uderzyć to z grubej rury :szok: :laugh2:
Kurcze, oby coś pomogło :-p

Aniu.Sz- ja za to od wczoraj jestem beznadziejnie podrudziała :baffled:
cholera, miał być mroźny kasztan, a wyszła ruda pipka :sick:
ten krem jest super, Mikołaj mi go przyniósł. Bardzo sobie go chwalę:tak:

Hmm ruda pipka:-) Dość oryginalnie...i sexi brzmi:-) :-) :-)

Trzymam kciuki za walkę z nałogiem;-)

blee:baffled: ale bym zakopciła...albo coś zjadła:szok: oho zaczyna sie żarcie :baffled:

hehehe
Baby a wiecie jak to jest z tą Brodzik w końcu, była w ciąży?, urodziła? czy po prostu utyła? Podobno mówi w wywiadach, że nigdy nie była w ciąży, a ja ją kurcze widziałam kiedyś w TV na jakiejś gali jak szła pod rękę z Wilczakiem w takiej bardzo luźnej tunice i ewidentnie pod nią rysował jej się pokaźny brzuszek.:szok:

OOOOOOOOOOOOOOO
GRATULACJONY !!!!!!!!!!!!!!
Trzymam kciuki za powodzenie!!! :tak: :tak: :tak:
Jako eks nałogowiec polecam radykalną metodę. Jednego dnia odstawić w diabły i trzymać się tego konsekwentnie. Dla mnie masakryczne byly pierwsze 2 tygodnie. W tym roku minie 5 lat jak oboje z łosiem nie palimy :tak: ;-)

Brodzikowa jak dla mnie wygladała na zaciązoną:tak: :tak: :tak:

O:szok: emama jarała? Ale jazda. To gratulacje, ze sie Wam udało.
Ja nie palę od kilku godzin. Przejebka:baffled:

Edytko, no to czekamy na nowy fryz :cool2: Ja na razie muszę pozostać 'anonimowa', ale nie ma to nic wspólnego z Wami :tak: :cool2:

Ale super, że Nianiulec będzie w babskiej gazecie, no nie? :ninja: :rofl2:
Nie ściemniaj Iwon!! Dawaj fote:cool2:

Nianiu ale masz fajnie z ta reklama w gazecie tez bym chciała :-p i pamietaj powiadom w jakiej to będzie gazecie i kiedy.
Kochana:elvis: Masz takie piekne włosy, ze na 100% pasowałabys idealnie.
U mnie to w sumie przypadek, ale pomyslałam, ze czemu nie:cool2: Poodobno to profesjonalna sesja z fryzjerem i stylistą, wielkim wieszakiem ciuchów itd. Cały dzień. Jestem happy i traktuje to w ramach dobrej zabawy po tzrydziestce :-p A co!!:cool2:

Dam znać oczywiscie co i jak:tak:

No i Ani Sz. autograf:cool2: :-p

reklama
Pisałam wam ze wczoraj pierwszy raz tak bolalo mnie przy pobieraniu krwi i dzis calyczas ta reka mnie boli :wściekła/y: ból tak promieniuje i mam takie w tym miejscu dziwne żyly - mocno nabrzmiale. Miałyście tak kiedys. Kurde co ta blerwa mi zrobila:wściekła/y:

Do góry