reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Witaj Wiki:-)

no nic ja się juz muszę na razie oddalić,
bo mi Otylcia na plecy wchodzi.............dosłownie,
idę się z nią pobawić skoro dziecko odżyło:tak: :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

bo mamy inne normy dotyczące składnikow niz w innych panstwach i stąd te róznice ...choc teraz ze wzgledu na UE powinny sie zrównac, ale wiadomo jak jest :baffled:

to teraz wszystko już rozumiem,czyli ja nadal będe woleć
kosmetyki i inną chemię za zachodniej granicy:baffled: :tak: :tak: :tak:

Ja też słyszałam opinie, że polskie kosmetyki są dużo gorsze od zagranicznych, podobno jest ogromna różnica np. w Vichy.

A te Olay to sobie kupiłam takie TOTAL EFFECTS X7, bo wiecie, latka lecą hihi i jak uderzyć to z grubej rury :szok: :laugh2:
Kurcze, oby coś pomogło :-p

Aniu.Sz- ja za to od wczoraj jestem beznadziejnie podrudziała :baffled:
cholera, miał być mroźny kasztan, a wyszła ruda pipka :sick:

ale dzis ruch - jak za dawnych czasow :tak: :-)

Edytko, ja mialam OLAY i mi się kiepsko wchlanialo - nienawidzę kosmetyków, które zostają na twarzy, bleeee... Ale testowalam tylko jeden - jakąś emulsję nawilżającą. A co do tego co pisala Niania, że w Polsce i gdzie indziej są te same kosmetyki to niestety będę polemizować. Swego czasu zwiedzilam wiele stref bezclowych i musze przyznac, że w Polsce są czasami buble. Np spotykalam sie z tym, że perfumy mniej intensywnie pachną :baffled: Moj tata też mówił kiedyś, że gdy kupowal kosmetyki w Niemczech to byly super, a w Polsce te same firmy są gorszej jakości. I nie mam pojęcia czemu......
Też się spotkałam z tą opinią:tak:

reklama
NiaNia gratulacje rekalamy :tak:

teraz to Ty z Brodzik będziesz na kawe chodzić i sama o kolczyki spytasz :-p :tak: ;-) :cool2:

hehehe
Baby a wiecie jak to jest z tą Brodzik w końcu, była w ciąży?, urodziła? czy po prostu utyła? Podobno mówi w wywiadach, że nigdy nie była w ciąży, a ja ją kurcze widziałam kiedyś w TV na jakiejś gali jak szła pod rękę z Wilczakiem w takiej bardzo luźnej tunice i ewidentnie pod nią rysował jej się pokaźny brzuszek.:szok:

Dziś pierwszy dzień nie palę :cool2: :baffled: :-p :-) :tak: :sorry2: :ninja: :rolleyes: :wink:

OOOOOOOOOOOOOOO
GRATULACJONY !!!!!!!!!!!!!!
Trzymam kciuki za powodzenie!!! :tak: :tak: :tak:
Jako eks nałogowiec polecam radykalną metodę. Jednego dnia odstawić w diabły i trzymać się tego konsekwentnie. Dla mnie masakryczne byly pierwsze 2 tygodnie. W tym roku minie 5 lat jak oboje z łosiem nie palimy :tak: ;-)

ja niedawno z Kuba miałąm zaległą a teraz zapisałam go pneumokoki

Aniu szczepisz jednak na te pneumokoki? Ile kosztuje jedna dawka?

Szczepiłyście na płatną ospę?

Do góry