reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ale dzis ruch - jak za dawnych czasow :tak: :-)

Edytko, ja mialam OLAY i mi się kiepsko wchlanialo - nienawidzę kosmetyków, które zostają na twarzy, bleeee... Ale testowalam tylko jeden - jakąś emulsję nawilżającą. A co do tego co pisala Niania, że w Polsce i gdzie indziej są te same kosmetyki to niestety będę polemizować. Swego czasu zwiedzilam wiele stref bezclowych i musze przyznac, że w Polsce są czasami buble. Np spotykalam sie z tym, że perfumy mniej intensywnie pachną :baffled: Moj tata też mówił kiedyś, że gdy kupowal kosmetyki w Niemczech to byly super, a w Polsce te same firmy są gorszej jakości. I nie mam pojęcia czemu......

reklama
chyba nie takie, one były na takim łańcuszku drobnym, tamim szesciokatnym a na koncu tylko mała, płaska blaszka.....

no to trzeba do Kruka ................. nie wiem jak by wkleić zdjęcie
z tamtąd,są w kolekcji MURANO:baffled: :confused: :confused: :confused:
są takie,ale też inny kolor...........jakby bursztynowy
011527xb6.jpg

w takim kolorze
krukbransoletamurano41enr8.jpg

Niania o to Ci chodziło???

troche sie bałam dzisiaj w nocy o tego mojego zbója bo nie pisałam Wam, wczoraj ze złosci tak walnęła głowa o podłoge ze krew z nosa jej poleciała.
Myślałam,że umre jakto zobaczyłam, ale pojechalismy do szpitala i tam po prześwietleniu zbadało ja 3 lekarzy i laryngologa wezwali a on stwierdził,ze ta krew z nosa to od pękniętych naczynek w nosie.
Psikali jej takim zamrażaczem, dali mi wskazówki jak kontrolowac stan małej bo te uderzenie w głowe dosyc mocne było. Wiec na zmiane z G. do niej co godzine wstawalismy zaglądac czy wszystko ok
jak ja tak na tej podłodze zobaczyłam to myslałam,ze cos sie stało, serce mnie boli do teraz....:-(
:szok: :szok:
No widok musiał być przerażający
Elfik zdaje mi się, że mała musi mieć bardzo mocny charakteri dlatego ten bunt tak ostro u Was wygląda

Hej :)

Udalo mi sie wczoraj dobić do koleżanki na imprezkę. Jeszcze nie urodzila, ale brzuch miała taaaaaaaaaaaki wielki :szok: :szok: :szok: Przy czym reszta Niej była chuda i od tyłu oczywiście nic nie widać ciąży, hihi
No i widzialam, jak maly Antoś nóżki wypychał przez brzuszek. Jeeeeeeeeju, ale to było słodkie. Pogłaskałam brzusio - może się troszkę zaraziłam? ;-) :cool2: :elvis:
To dobrze że koleżanka dotrwała do imprezy:tak:
A te nóżki wypchane przez brzuszek super:-) szkoda że już to za mną:dry:

reklama
a 23.02 mam sesjsę do reklamy (w gazetach babskich) kosmetyków do włosów Dove :-p:cool2:
supeo ---gratulacje i czekam na relacje jak było i pzede wszystkim zdjęcia .
no i mam Cię kolejną na liscie do wzięcia auografu :tak: :tak:

Hejo babska! :-)

Babki, jeżeli którąś z Was lipcówek uraziłam wczoraj tymi moimi wronami, to przepraszam... :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

;-)
hi hi hi mnie to wcale nie uraziło a nawe troche pasuje bo za przyczyną farby, czarna jestem na łbie jak wrona :tak:

kochane ja tez dziś tańczyłam przy mojej córci o 3 w nocy(od razu pomyślałam o Egzorcyzmach........ ),bo Otylcia podziębiona i mleka wieczorem nie zjadła,
więc w nocy zapychałam ją ale SOKIEM,bo mleko nadal było beeeeeeeeee

więc było nas trzy............ihihihihihi
hi hi hi

a na co Wy się teraz szczepicie????
Macie jakąś zaległą?
ja niedawno z Kuba miałąm zaległą a teraz zapisałam go pneumokoki

Dziś pierwszy dzień nie palę :cool2: :baffled: :-p :-) :tak: :sorry2: :ninja: :rolleyes: :wink:
oooooooooooooo, no to rzymam kciuki za wytrwałosc

Moj tata też mówił kiedyś, że gdy kupowal kosmetyki w Niemczech to byly super, a w Polsce te same firmy są gorszej jakości. I nie mam pojęcia czemu......
bo mamy inne normy dotyczące składnikow niz w innych panstwach i stąd te róznice ...choc teraz ze wzgledu na UE powinny sie zrównac, ale wiadomo jak jest :baffled:

Do góry