reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

hehehe
Baby a wiecie jak to jest z tą Brodzik w końcu, była w ciąży?, urodziła? czy po prostu utyła? Podobno mówi w wywiadach, że nigdy nie była w ciąży, a ja ją kurcze widziałam kiedyś w TV na jakiejś gali jak szła pod rękę z Wilczakiem w takiej bardzo luźnej tunice i ewidentnie pod nią rysował jej się pokaźny brzuszek.:szok:

Aniu szczepisz jednak na te pneumokoki? Ile kosztuje jedna dawka?

Szczepiłyście na płatną ospę?

jest w ciąży :tak: :tak: :tak:

ja czytałam że jedna dawka 300zl ........ a może całość :confused:

Edytko paliłas???? normalnie mnie z krzesła zrzuciło jak to przeczytałam :szok:

ja wiedziałam że paliła :-p mówiła na spotkaniu we wrześniu :cool2:

reklama
edziu heheheh, ładna wyprawa.........

Kuba woli ciagnac sanki niz na nich jechac :-p:-p

wiecie co własnie powtorzyłam sobie farmakologie w ratownoctwie i zabiegi resuscytacyjne........jakies mam przeczucie ze mi sie w pracy przyda.....oby nie!!!
a od dzisiaj obiecuje sobie: codziennie przegladac " biblie ratownicza" czyli ksiazeczke "stany zagrozenia zycia".........1 dzien- 3 zagadnienia!!!!!

moje dziecko dziś się wystraszyło sanek
shocked.gif
, musiałam tachać sanki w jednej ręce a ją w drugiej, bo po śniegu to ona chodzić przecież nie będzie... jestem wykończona
shocked.gif
shocked.gif

idę po kawę

u nas śniegu malutko i Julia jeszcze nie była na sankach :baffled:
może jutro pójdziemy jak śniegu przybędzie :tak:

dziś jak byłyśmy to też ją nosić musiałam bo po 5 min spacer jej się znudził:-p

moje dziecko dziś się wystraszyło sanek
shocked.gif
, musiałam tachać sanki w jednej ręce a ją w drugiej, bo po śniegu to ona chodzić przecież nie będzie... jestem wykończona
shocked.gif
shocked.gif

idę po kawę

Powiem Ci, za Maksiwo tez nie wpadał w jakiś dziki zachwyt na widok sanek. Było średnio. Z kazdym dnie coraz lepiej. Ale śnieg się skończył:-p
No ale baławana ze mną ulepił w ogródku. Był mega wielki. Łos taszczył śniezne kule i wkładał jedną na drugą. A my z miniłosiem tylko marchewki i kamyki ;-) :-)

jest w ciąży :tak: :tak: :tak:

ja czytałam że jedna dawka 300zl ........ a może całość :confused:

ja wiedziałam że paliła :-p mówiła na spotkaniu we wrześniu :cool2:

- coś długo ta ciąża u niej trwa hehe, jak u słonia:szok::laugh2:

- u nas chyba 280 zł/za jedną dawkę, ja póki co odpuszczam, poczekam aż mała skończy 3 latka, na razie nie mamy w planach żłobka więc kasę wolę przeznaczyć na coś innego, wiem że po 3 roku życia szczepi się dzieciaka raz i szczepionka kosztuje 50 zł,
- chwaliłam się? hihihi, pewnie miałam w czubie:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

dobra baby, ja zmykam......
dzisiaj na obiadek roladki z piersi kurczaka ze szpinakiem i mozarella.....

ide kucharzyc!!!!:baffled::baffled::-p:-p:-p

jezuuuuu
Jak ja bym tak chciała kiedyś się wprosić do Joasi na obiad!!!
zawsze pisze o takich pysznościach, ach ach !:zawstydzona/y:

Ja czekam na dostawę produktów i pewnie jakąś szybką zupkę machnę. Zostałam w domu z 5 zł w portfelu więc nawet zakupów nie mogę zrobić na osiedlu, bleee

Powiem Ci, za Maksiwo tez nie wpadał w jakiś dziki zachwyt na widok sanek. Było średnio. Z kazdym dnie coraz lepiej. Ale śnieg się skończył:-p
No ale baławana ze mną ulepił w ogródku. Był mega wielki. Łos taszczył śniezne kule i wkładał jedną na drugą. A my z miniłosiem tylko marchewki i kamyki ;-) :-)

heee
ja zaczęłam dziś lepić bałwana przed blokiem ale coś ten śnieg nie teges jest, niby się lepi ale nie przykleja i ta kulka co ją toczyłam hahhahaah nie powiększała swojej średnicy :eek::-p:szok::-D

reklama
- coś długo ta ciąża u niej trwa hehe, jak u słonia:szok::laugh2:

- chwaliłam się? hihihi, pewnie miałam w czubie:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
leje :-D :-D :-D :-D

jezuuuuu

Ja czekam na dostawę produktów i pewnie jakąś szybką zupkę machnę. Zostałam w domu z 5 zł w portfelu więc nawet zakupów nie mogę zrobić na osiedlu, bleee

Ja w takich sytuacjach to na zeszyt:cool2: :cool2: :cool2: Tak miałam obcykane te sprzedawczynie, ze spoko mi daway:-p A łos jak wracał z pracy to oddawał:-D :tak: :-)
Szkoda, ze tam nie było w okolicy sklepu z ciuchami:cool2: :-D :-D

heee
ja zaczęłam dziś lepić bałwana przed blokiem ale coś ten śnieg nie teges jest, niby się lepi ale nie przykleja i ta kulka co ją toczyłam hahhahaah nie powiększała swojej średnicy :eek::-p:szok::-D

:-D :-D :-D :-D :-D

Do góry