reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a 23.02 mam sesjsę do reklamy (w gazetach babskich) kosmetyków do włosów Dove :-p:cool2:

no proszę,jak się koleżanka rozwija,
a może to nie pierwszy raz?????:-p :szok: ;-) :tak: :confused: :happy: :happy: :happy: :happy:

koniecznie proszimy o napisanie do jakich pism,
pójdę sobie popatrzeć:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:
nie kupię sobie i autograf poproszę na spotkanku............ihihihihihihihi:-p::-p::-p:

reklama
Czy któraś z Was używa kosmetyków Olay? Czy to dobra firma? Bo ceny to mają słuszne, np. 56 zł za maleńki kremik pod oczy:szok:

Ja mam:tak: i są spoko. Mnie akurat teściowa przysłała ale przeciez one sie niczym nei róznią niz te co u nas w sklepie. Ja bardzo polecam:tak:
kochane ja tez dziś tańczyłam przy mojej córci o 3 w nocy(od razu pomyślałam o Egzorcyzmach........ ),bo Otylcia podziębiona i mleka wieczorem nie zjadła,
więc w nocy zapychałam ją ale SOKIEM,bo mleko nadal było beeeeeeeeee

więc było nas trzy............ihihihihihi

hihihih :-D :tak: :-)

no właśnie NA CO??????
czyżbym coś przegapiła?????

My tez mamy szczepienie we wtorek. Ale nie wiem na co:-p

Elficzku ale miałaś przeżycia wczoraj z rozwalonym noskiem Weroniczki,
Buziaczki dla małej:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

nigdy bym nie pomyślała,że maluch może sobie coś zrobić
pokazując nerwy:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

a i nocne wywędrowanie z łóżeczka też niezłe..............hihihiihihihihihihihihi
pomysłowe dzieciątko................dobrze,że się przykrywała Weroniczka......................hiihihihihihihihihii..............nie mogę sikam narmalnie z niej;-) :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

reklama
Julia zjadła na śniadanie 2 parówki z serem ;-) a teraz ma ser zółty pokrojony w kosteczke i go je :tak:

a jak zobaczyła serek to miała odruch wymiotny :baffled:

Do góry