reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Ja też kupiłam Maji kurtkę w stylu militarnym, a raczej płaszczyk. Jutro wkleję zdjecie jak chcecie. Tylko nie wiem jak ja patrzyłam, ze niby na wiosnę będzie ok, bo będzie za duża.
No u mnie z tymi cyckami troche problem, więc raczej nikt tam się nie patrzy.
Dobranoc.

reklama
ale jestem zmeczona łaaaaaaaaaaaaa ( ziew)

dziecko nie spi, łosia nie ma.............
ehhhhhh

wiecie co........mam taką refleksje ostatnio: faceci mysla tylko o dupach, o niczym wiecej........dajesz mu swoje piekne wnetrze a on i tak patrzy na twoje cycki.........
ehhhh..

hi hi hi anatomią zainteresowani, :szok: :-)
Asiu kto jak kto ale Ty powinnaś to rozumiec :-D :cool2: :-p :elvis: :-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

oj baby z tymi cyckami to była taka metafora.......;-);-);-):tak::tak:

chodzi ogolnie, ze faceci rzdzielaja sfere uczuc od srefy cielesnościa babeczki nie.......no i to mnie własnie wkurza...:dry::dry::dry:

DZIĘKUJE DZIEWCZYNY :elvis: :elvis: :elvis:

Aniu Sz :elvis: :elvis: :elvis:

Śliczne fotki Wiki i Aniu Szwarc

Asia Kubuś kochany i kurteczki świetne :tak:

Ja też kupiłam Maji kurtkę w stylu militarnym, a raczej płaszczyk. Jutro wkleję zdjecie jak chcecie. Tylko nie wiem jak ja patrzyłam, ze niby na wiosnę będzie ok, bo będzie za duża.
No u mnie z tymi cyckami troche problem, więc raczej nikt tam się nie patrzy.
Dobranoc.

Tusia :elvis: wszystko się ułoży - trzymaj się

a my wczoraj pojechalismy popołudniu do sklepu ok 30min drogi samochodem
Julia sobie siedziała jak zawsze i obserwowała świat ale zwymiotowała - kurtka, sweterek i wszystko pozostałe było upaplane :baffled:

ale że już prawie dojeżdżalismy to szkoda mi było wracać wię poszlam i kupiłam jej nową kurtke, dres na szybko i w aucie przebrałam ją i było ok :-)

teraz się zastanawiam czy nie ma choroby lokomocyjnej bo juz 2 raz zwymiotowała w samochodzie :confused:

Jeszcze tylko napiszę co ta moja Majka dziś zrobiła.
Uwielbia otwierac wieczka od danonków. I pootwierała dzisiaj w lodowce wszystkie 5, a jednego wyjeła i rozmazała na przedpokojowym dywanie. :no:
A ostatnio jeszcze wyjęła szczebelki i wyszła o 3 w nocy, zaczęła wali w drzwi. Ja otwieram a ta goła stoi z czerwonymi rajstopami w rękach. Ściągnęła pajaca, pampersa i chciała się ubierac.

Uwielbia otwierac wieczka od danonków. I pootwierała dzisiaj w lodowce wszystkie 5, a jednego wyjeła i rozmazała na przedpokojowym dywanie. :no:
A ostatnio jeszcze wyjęła szczebelki i wyszła o 3 w nocy, zaczęła wali w drzwi. Ja otwieram a ta goła stoi z czerwonymi rajstopami w rękach. Ściągnęła pajaca, pampersa i chciała się ubierac.

Niezła agenciara rosnie.

Może to zabrzmi smiesznie, ale chciałbym aby Mati czasem mi taki numer wyciął.:szok::-p:szok::-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::shocked2::sorry2::cool::cool::cool:
On jak się budzi to siedzi w łożeczku, a że spi w jednym pokoju jak tylko się podnosi do pionu z reguły woła mnie "mama adi" co znaczy "mama idź"(do niego przyp red.:-p).
Nie wychodzi z łożeczka bo nie mozliwości wyciągnięcia z niego szczebelków(jak narazie :-p), no chyba że podpowiem jemu jakie cuda wyczyniał Kornelek ;-) to może to zmobiliuzje go do działania.

reklama
Niezła jest Majeczka:-D :-D

Do góry