reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Melll :elvis::elvis::elvis: dla siostry, dobrze, że jakoś to dzielnie znosi.Czas leczy rany, choć pewnie tej nigdy do końca nie wymarze, ale zyc trzeba dalej...:elvis:

reklama
buuuu:-( :-( :-( :-(

buuuuuuu po stokroć buuuuu

ale znalazłam inną.....

163589059

Cze baby!

Bilans dzisiejszego dnia:
- moje dziecko rozwaliło mi okulary i teraz sobie siedzę w takich sklejonych taśmą:szok: :zawstydzona/y: :baffled:

Kasiu.K- martwię się o Was! Co z tą Twoją Martynką maleńką? Ale się bidulka wycierpi, za wszysktie lipcowe dzieciaki. Tak strasznie mi Was żal:elvis:

Melll- duże uściski dla siostry. Czas ukoi wszystko... :elvis:

Same cudowności w galeryjce się pokazały, Wikunia (prześliczna duża dziewczynka) i Oliwierek:tak:, jakiś niesamowity blond Czerwony Kapturek;-) i Kubul ze śmiejącą się mamuśką:tak:. Aniu masz fantastyczne kości policzkowe, mmmm

A gdzie jest Klaudia? Czy ktoś ją widział?:szok: :confused:
HALOOOOOOOOOOOO, gdzie jest matka mojego zięciunia????

Kredzia wpadła i wypadła :-:)no:

Tusia, wiesz co doskonale Cię rozumiem, sama czasem mam ochotę puścić pawia na to wszystko :baffled:

Lilka daj znać co powie lekarz :elvis:

elf? gdzie jest elf???

Alka jak poszedł pierwszy etap hospitacji? :cool2: :confused: ;-) :-)

A ja wiem co to jest "trójka giertychowska" hehehe

ale jestem zmeczona łaaaaaaaaaaaaa ( ziew)

dziecko nie spi, łosia nie ma.............
ehhhhhh

wiecie co........mam taką refleksje ostatnio: faceci mysla tylko o dupach, o niczym wiecej........dajesz mu swoje piekne wnetrze a on i tak patrzy na twoje cycki.........
ehhhh..

reklama
Do góry