reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
hejo hejo a ja bez kawy.
Melcia dawaj zdjęcie w nowej fryzurze, czemu wcześniej się nam nie chwaliłas?

Witam lipcóweczki z rana. Mimo, że u nas wstrętna pogoda, leje, wieje i ogólnie jest szaro, buro - to napiszę tak:
"Świeży poranek!
Radosne serce, wzbij się ku niebu!
Zapomnij o śnie, porzuć troski!"

Jeny jak fajnie musze kupic mojej zabie jakies wierszyki, bo bajek mi nie daje czytac, no chyba, że krotkie.

Tusia, ja tego Hilarego sobie z internetu wydrukowałam!

Kaudia niesamowity jest Twój synalek z tym mówieniem. Jestem zszokowana...:tak: :tak: :tak: Od dawna czytasz mu książeczki?

Pierwszą książeczkę dostał na Boże Narodzenie czyli miał pół roku, no i od tego czasu już mu systematycznie kupowałam :-)

nom, ale nam zięciunio rośnie !!!!:laugh2: Teściowa jest taaaaaaaaaka dumna :cool2: ;-) ;-) ;-)

No nie ma nic lepszego, jak teściowa dumna z zięcia. Przynajmniej nasze dzieci będą miec fajnie ;-)

No nieeeee.... kolejna której trzeba w tyłek dać (już dziś jedna "dostała" ;-) ). Edytko - przeciez Ty masz piękne proporcje ciała, miłą twarz, wielką sympatię na buziaku. Żeby to ująć inaczej - jesteś zgrabną i przesympatyczną kobietą.
:elvis: :elvis: :elvis:
No ja musze przyznać, że po naszym wrześniowym spotkaniu też odniosłam o Edzi takie wrażenie :-)

spadam baby, jeszcze "Szkło" na TVN24 i luli luli :-)
No i jeszcze chciałam Edzi podziękować za to, że zaraziła mnie "Szkłem kontaktowym". Juz dawno miałam to napisać, ale jakos mi tak umykało. Obecnie jest to jedyny program jaki oglądam w TV i po prostu go UWIELBIAM!!! (razem z mężulem) :-)

zapomiałam napisa, Julinka slicznosci a fotki edziu profeska!!!!!

jejuuuu ja chce moj aparacik spowrotem!!!!:cool2::cool2::cool2:

aniu no to Jas kaskader mały rosnie, hehehe........dobrze ze wszystko sie skonczyło pomyslnie!!!

kawusię już wypiłam elmo się właśnie kończy więć martynia jest już przy mnie

u mnie @ i czuje się okropicznie blee:nerd: najchętniej gdybym mogła to bym w łóżeczku została
ale do pracki nie idę więc luzik potułam się po chacie

no i czekam na fotki nowej blondyneczki ;-)

dzien dobry....:-)
zajrzałam sie przywitac i dalej bede wysyłac helen
dzis juz mamylepszą pogodą a wczoraj od 9 rano lało. ja o 18 miałam jazdy i czułam się jak kapitan staku a nie kieowca -masakra prowadzenie w takich warunkach:no: :no: :no:

reklama
Do góry