reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hej :)
Wpadam tylko na krótkie cześć. Jestem w pracy ;-) :tak:

no i chcialam sie zalapać na stronę nr 1600 hihi. Edyka ma chyba podobny układ numerów stron co ja - o ile dobrze pamiętam ;-)

Śniegu było po kolana.
Jakby ktoś mi opowiadał,że we Wrocku był śnieg to nie wierze, bo nie widziałam.;-);-);-);-)
Mateuszek wydoroslał, urósł, a przede wszytskim wyszalał się za wszytskie czasy. Zawsze był zywiołowym dzieckiem , ale to co tam wyczyniłam zaskoczyło mnie bardzo:szok::szok::szok::szok:
Nauczył się nowych słowek i pokazał bardzo wyrażnie, że jego świat nie kończy się na mamie. Potrafi bardzo przywiązać się do innych osób(czyt.babcia) i mama do szczęscia ewidentnie nie jest mu potrzebna.A wyrażał to w dość jasny, bolesny sposób(a to ugryzł, a to klepnął, a to odepchnął).:baffled::-:)baffled::confused::sick:

Całe szczęcie dziś sam na sam ze mną jest kochany i chyba to były takie feriowe wariacje z jego strony:tak:
Witaj Brunetka. Okazuje się, że fajnie jest czasem zmienić otoczenie :-)

reklama
Brunetko witaj po wakacjach;-):tak: Czekam na relacje zdjęciową!!

Melllcia dawaj foto, nieładnie się tak tajniaczyć:cool2::cool2:

Buziaczki dla Jasia w poklejoną bródkę:elvis::elvis::elvis: rośnie nam mały kaskader.

Oj Aniu pogoda potrafi płatac figle, ale skoro dzis jesteś z nami cała i zdrowa to świadczy tylko o tym że kierowca z ciebie "ala" Hołowczyc;-):tak:;-);-):-)

Do góry