reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
witam wieczorową porą

przeczytałam zaległosci i mialam tyle do napisania....ale mi sie nie chce
nie mam nastroju ...smutno mi bez Karlosa :zawstydzona/y:
tyyyle dni
no jakos sobie poradzimy z Milenką,ale jakos mi dziwnie
Mili poszła spac a ja sama....:szok:
juz nie pamietam kiedy spedzałam wieczor osobno :confused: :eek:
chyba lata temu,za czasow panienskich :-D :-D
Liluś znam to uczucie takiej pustki, też nie lubię spędzać samotnie wieczorów:confused:
Ale taka rozłąka czasem dobrze robi:tak: :tak: :tak:

Mateuszek zajął się dawno nie widzianym zabawkami;-), a ja mam chwilkę dla WAS,Już nawet nadrobiłma kilka stron:tak:;-)

Aniu no nie wesołą mieliście przygodę, ale dobrze że już wszystko ok:-)
Edytko Julcia jest bardzo ładną dziewczynką i całą mamusię w niej widzę:tak: :-)

Śniegu było po kolana.
Jakby ktoś mi opowiadał,że we Wrocku był śnieg to nie wierze, bo nie widziałam.;-);-);-);-)
Mateuszek wydoroslał, urósł, a przede wszytskim wyszalał się za wszytskie czasy. Zawsze był zywiołowym dzieckiem , ale to co tam wyczyniłam zaskoczyło mnie bardzo:szok::szok::szok::szok:
Nauczył się nowych słowek i pokazał bardzo wyrażnie, że jego świat nie kończy się na mamie. Potrafi bardzo przywiązać się do innych osób(czyt.babcia) i mama do szczęscia ewidentnie nie jest mu potrzebna.A wyrażał to w dość jasny, bolesny sposób(a to ugryzł, a to klepnął, a to odepchnął).:baffled::-:)baffled::confused::sick:

Całe szczęcie dziś sam na sam ze mną jest kochany i chyba to były takie feriowe wariacje z jego strony:tak:

AniuG. ucałuj Jasia ;-) :elvis:

Dziewczyny, jak wkleić drugi suwaczek?:eek: W jakie opcje mam wejść?
Acha, żeby było jasne, nie będzie to suwaczek zafasolkowania ;-) :cool2:

reklama
Do góry