reklama
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Liluś znam to uczucie takiej pustki, też nie lubię spędzać samotnie wieczorówwitam wieczorową porą
przeczytałam zaległosci i mialam tyle do napisania....ale mi sie nie chce
nie mam nastroju ...smutno mi bez Karlosa
tyyyle dni
no jakos sobie poradzimy z Milenką,ale jakos mi dziwnie
Mili poszła spac a ja sama....
juz nie pamietam kiedy spedzałam wieczor osobno
chyba lata temu,za czasow panienskich
Ale taka rozłąka czasem dobrze robi
Joaska
Lipcowe mamy '05
Dzeiń dobry!:-):-):-):-)
Wróciłam tzn.wrócilismy:-)
hej brunetko, fajnie ze juz jestescie!!
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Witaj Brunetko:-) :-)Dzeiń dobry!:-):-):-):-)
Wróciłam tzn.wrócilismy:-)
Opowiadaj jak było
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Aniu no nie wesołą mieliście przygodę, ale dobrze że już wszystko ok:-)
Edytko Julcia jest bardzo ładną dziewczynką i całą mamusię w niej widzę :-)
Edytko Julcia jest bardzo ładną dziewczynką i całą mamusię w niej widzę :-)
Śniegu było po kolana.
Jakby ktoś mi opowiadał,że we Wrocku był śnieg to nie wierze, bo nie widziałam.;-);-);-);-)
Mateuszek wydoroslał, urósł, a przede wszytskim wyszalał się za wszytskie czasy. Zawsze był zywiołowym dzieckiem , ale to co tam wyczyniłam zaskoczyło mnie bardzo
Nauczył się nowych słowek i pokazał bardzo wyrażnie, że jego świat nie kończy się na mamie. Potrafi bardzo przywiązać się do innych osób(czyt.babcia) i mama do szczęscia ewidentnie nie jest mu potrzebna.A wyrażał to w dość jasny, bolesny sposób(a to ugryzł, a to klepnął, a to odepchnął).:-baffled::sick:
Całe szczęcie dziś sam na sam ze mną jest kochany i chyba to były takie feriowe wariacje z jego strony
Jakby ktoś mi opowiadał,że we Wrocku był śnieg to nie wierze, bo nie widziałam.;-);-);-);-)
Mateuszek wydoroslał, urósł, a przede wszytskim wyszalał się za wszytskie czasy. Zawsze był zywiołowym dzieckiem , ale to co tam wyczyniłam zaskoczyło mnie bardzo
Nauczył się nowych słowek i pokazał bardzo wyrażnie, że jego świat nie kończy się na mamie. Potrafi bardzo przywiązać się do innych osób(czyt.babcia) i mama do szczęscia ewidentnie nie jest mu potrzebna.A wyrażał to w dość jasny, bolesny sposób(a to ugryzł, a to klepnął, a to odepchnął).:-baffled::sick:
Całe szczęcie dziś sam na sam ze mną jest kochany i chyba to były takie feriowe wariacje z jego strony
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
AniuG. ucałuj Jasia ;-)
Dziewczyny, jak wkleić drugi suwaczek? W jakie opcje mam wejść?
Acha, żeby było jasne, nie będzie to suwaczek zafasolkowania ;-)
HIHIIHIHIH
w ta samo co pierwszy i dokleic to tego, tylko tam jest okreslona ilosc znakow!!!