reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
:-p
ooooooo cześć słonko :-) a powiedz kochana, jak Twój kolorek? Odkryjesz rąbek tajemnicy?

hi hi z tym słonkiem to trafiłaś w sedno :tak: :tak:;-) ,
kolor rzeczywiście mam teraz "słoneczny" ble ble ble :eek: :baffled: ,
fryzjer usilnie "naprawia" moje włosy, jeszcze kilka wizyt i fotkę zamieszczę :tak: :tak: :cool2: :-p :-p ;-)

:-p

hi hi z tym słonkiem to trafiłaś w sedno :tak: :tak:;-) ,
kolor rzeczywiście mam teraz "słoneczny" ble ble ble :eek: :baffled: ,
fryzjer usilnie "naprawia" moje włosy, jeszcze kilka wizyt i fotkę zamieszczę :tak: :tak: :cool2: :-p :-p ;-)

ja się zastanawiam czy iść do fryca? czy samej sobie pomalować?
Chciałabym trochę rozjaśnić włosy i w sumie musiałabym najpierw nałożyć jakiś dekolor, hmmm sama nie wiem... muszę szybko decydować bo dobijają mnie moje siwe skronie hehehe

ja się zastanawiam czy iść do fryca? czy samej sobie pomalować?
Chciałabym trochę rozjaśnić włosy i w sumie musiałabym najpierw nałożyć jakiś dekolor, hmmm sama nie wiem... muszę szybko decydować bo dobijają mnie moje siwe skronie hehehe

zdecydowanie odradzam samodzielne eksperymentowanie :tak: :tak: ,
rozjaśnianie tylko u fryzjera :tak: :tak: :tak: :elvis:

reklama
Edzia - ale Ci dobrze, tylko masz siwe na skroniach, :szok:
ja to już mam całą łepetynę siwą :eek: :baffled: :-p :cool2:

ja też, tylko na skroniach mam najwięcej :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
Wiesz ja się nie chcę robić na blond, tylko chcę sobie zrobić brązik ale taki bardziej mleczny, nie za ciemny... a farby w ofercie sklepowej są raczej ciemne... albo ja jestem ciemna... no nie wiem:szok:...
chyba się umówię do fryca, a co ;-)

Do góry