reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Edytko Juleczka śliczna na nowym zdjęciu:tak: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

szkoda,że nie mam młodszego syna,
zakontraktowałybyśmy małżeństwo i miałabym
śliczną synową i fajną kumę................echhh

reklama
byłam w galeryjce.................boshe tama same słodziaki:tak: :-) ;-)

Weroniczka,z błyskiem w oczku,wycałowałabym ją,
aż by uciekała:elvis: :elvis: :elvis:

Gabinka i Tymul,słodziaki na całego,sliczne rodzeństwo:elvis: :elvis: :elvis:

Martynia(dawno jej tutaj nie było,
więc od razu widać różnicę,że taka paniennka już z niej),
a i mamusi obiadek ugotuje:elvis: :elvis: :elvis:

Kubuś,jak zawsze wprawia mnie w zachwyt:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

kochane nie umiem pieknie opisywać,
wolę okazywać uczucia na żywca

nasze maluchy są naprawdę fantastyczne wszystkie bez wyjątku:-) :tak: :tak: :tak: :tak:

Melll kochana,jaką Ty masz śliczną dziewczynkę przy suwaczku,
a dlaczego to pani nam takiego słodziaka nie pokazuje,tylko
dla siebie trzyma.........chęs:elvis: :elvis: :elvis:

Cześć kochane:-)
Nie zagadałam bo najzwyczajniej w swiecie nie miałam ani sił ani chęci:baffled:

Trochę nadrobiłam i tak:
Julcia, Julcia, Martynia w podpisach miodzio:tak::tak::tak:
Sanki Adaśka nie krecą, śnieg podoba ale przez szybe jak pada, a chwilowo nie pada i na ulicach go brak.
Gazelko trzymam kciuki!!!!
Aniu q dobrze że maluszek ma się dobrze, że ty masz sie dobrze i ze w ogóle jest dobrze...a waga przy drugim bobo rzeczywiscie wieksza niż przy pierwszym..

jezdem
własnie przez 15 minut usypiałam Weronike siedząc przy jej łóżeczku tylko po to,żeby ona pospała 20 minut.
Nie wiem czy mają sens te drzemki, ja ją do nich zmuszam bo uważam,że ich jeszcze potrzebuje ale czy mam racje? Moze poprostu zaczne ja wieczorem wcześniej kłaść?

Edytko piękne nowe zdjęcie nad suwaczkiem, Julia śliczna dziewczynka i taki spokój od niej bije

Julinka Melll mała dama i taki zawadiaka- też śliczna dziewczynka

Elfiko nic na siłę, może Weronika już tych drzemek nie potrzebuje
Ja bym obserwowała dziecko przez kilka dni jak się bawi i nie wykazuje chęci do spania to niech nie śpi
Oliwier jak jest śpiący to zaczyna się wywracać i obijać o wszystko i to jest sygnałem że pora spać:tak:

Aniu super, że jest super. Wagą się nie martw, w drugiej ciąży podobno jest tak, że się więcej przybiera.
Najważniejsze, że dzidzioł rośnie jak trzeba.:elvis: :tak: :tak: :tak:
też tak słysząłam wiec Aniu nic sie nie martw i jedz to na co masz ochote, super masz figurke więc po ciązy szybko wrócisz do klubu chudzielców :tak:
Hej kobitki, :-)

czy Wasze dzieciaczki jedzą pestki z dyni?????????????:cool2:
Daria trochę ich dzisiaj zjadła i się martwię czy Jej nie zaszkodzą :eek:
Weronika je pestki z dyni, bardzo lubi i nigdy nic jej po nich nie było. Daje oczywiście w rozsądnych ilościach
Dziewczyny, trzymajcie dzis kciuki. Jadę oglądać kolejne mieszkanie, bo niestety to ktore juz wybralismy.... przelecialo nam kolo nosa. Babcia wlascicielka stwierdzila ze nie będzie placic podatku za to mieszkanie (dostala je w spadku) no i nie mozna ruszyc procedury kupna.... Ja się chyba załamię :-(
Trzymam :-)

Ale u nas piździawka na całego! Normalnie 5 minut na dworze i z powrotem biegiem do chałupy:no:. Do tego rozsadza mi głowę, aż mnie mdli.

Może 2 kawa coś pomoże?
A u nas super ciepełko, 6 stopni i gdyby nie te kałuże wszędzie to byłby super spacer a tak były mistrzostwa w pogoni za dzieckiem pedzącym do kałuży :-p

reklama
Do góry