reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Aloha!!! my po spacerze a przed spaniem
Czy wasze zabuchy też nie chcą nosi kapci?
neeeee

Edyś poznaj spnoopiego
images

uwielbiałąm komiksy ze snoopim...

włosy obcięte - obcięcie porzadne, ale wole się w dłuzszych wiec narazie się ukrywam:baffled: kolor włosów- znów jaśnjiesze- takie jak mnie wiecej w wakacje:tak: spoko, w takich czuje się lepiej:tak:

ide do kibla!!!!!!!!!!!!!

NiaNia- bez kokieterii prosimy, fota ma być w nowej odsłonie i w super seksownej zielonej bluzi !!! :tak: :tak: :tak: ;-) ;-)

a gdzie elfik????????

no właśnie, gdzie ?
Może obiecaną sesję zdjęciową sobie robi ?

Czy wasze zabuchy też nie chcą nosi kapci?

moja tylko wstaje i od razu drze się butiiii butiiii, uwielbia nosić butki :tak:

Cześć baby !

Mam @ i się skręcam na fotelu.
Mimo wszystko dzień rozpoczęłam zgodnie z wczorajszymi wskazówkami Kasi.K, jak bum tarara to działa !!! Co prawda nie usłyszałam od łosia, że ładnie wyglądam, ale że mnie kocha, noooooooo
W końcu coś :-)

grzeczna dziewczynka:-) :-) :-)

a ja miałam dzisiaj pilny nieoczekwiwny wyjazd do pracy na 7 rano no i wróciłam po 10.00
czyli już po pracy;-)

HELLO BABULKI:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

wklejcie linka do tych pidżamek,
ja tez chętnie zobaczylabym,jak ona wygląda,
bo snoopiego znam.............Aniu ja tez go uwielbiam;-) :tak: :tak: :tak: :tak:

Otylka tez lubi kapciochy,chociaz ma napady ich
ściągania............ale to naprawdę rzadko

mnie tez się nie otwiera link Niani:baffled: :no:

Wiki a ja włąsnie dzis o Was myslałam, ze Oli pewnie chory skoro Ty rzadziej zaglądasz ... zdrówka dla młodego a wytrwałosci dla Ciebie życze :-*

no i pouciekały baby ..wiec i ja zmykam na codzienny taniec ze szczotą ehh...

no i jeszcze tylko zapytam... co jest z NIunką i Kate (znów się opuszczają) :(

Nianiu - FOTKI FOTKI FOTKI FOTKI FOTKI FOTKI FOTKI FOTKI FOTKI FOTKI FOTKI FOTKI FOTKI FOTKI FOTKI FOTKI FOTKI FOTKI FOTKI FOTKI !!!!!!!!!

reklama
Do góry