a ile jesteście po ślubie? dawno było to narzeczeństwo?;-) ;-)
nooo w sierpniu stuknie 5 lat jak jesteśmy małżeństwem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ile jesteście po ślubie? dawno było to narzeczeństwo?;-) ;-)
nooo w sierpniu stuknie 5 lat jak jesteśmy małżeństwem
a ja jeszcze bym to odwlekała, a przede wszystkim chyba nie jestem stworzona do życia w pojedynkę... a tak przynajmniej raz dziennie zjemy wspólny posiłek przy stole, no i czasem pogadamy...a swoją drogą to trochę naiwna byłam myśląc że tak dobrze będzie po ślubiehehehe nie ma to jak mocne argumenty
Cześc Niesia
Ja jakbym wróciła teraz do okresu narzeczeństwa to chyba nigdy nie zostałabym żoną
Weronika już 5 razy wyszła z łóżeczka- chyba nici z dzisiejszej drzemki :sick:
no to nam też 5-ka po ślubie stuknie w lutym :-( a jak jesteśmy razem to już leci 9 rok
pora na zmianę hehe
Elfik- udanego wypadu, spraw sobie coś milutkiego
dzieki, nie wiem czy cos kupie ale mam chęc przetracic troche kasyElfik udanych zakupów :-)
łeee moja własnie góra wyłazi :-(odwórć tymi dziurawymi szczebelkami do ściany, u mojej pomogło, jeszcze nie potrafi wyłazić przez górę, uff