reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Hello - bo zapomnialam sie przywitac ;-) :-)

my chyba tez znamy sie i jestesmy okolo 10 lat, a rocznica slubu - jak u większosci chyba - 5 latek :happy:

reklama
Gazelaczku bardzo ładny ten płaszczyk, ja tez wolałabym z kapturem, bo nie lubie czapek, no ale juz trudno :-p
No i widze, że w sklepie taniej, kurde jak wy dobrze w tej warszawie macie. Normalnie z promocji możecie kupowac i na allegro sprzedawac firmowe ciuszki, bo ładnie schodzą, u nas nie ma takich sklepow, wiec ludzie kupuja z takich jak moje miasto - zadupie.

Czesc kobietki, teskno mi za wami, ale cos czasu brak w tej Polszy na BB:-p

Alek moj jest zasmarkany i kaszle go "na mokro" po raz pierwszy w zyciu. Leczymy sie syropem, wick vapo-rub, wapnem i vibowitem:eek: BYla tez goraczka ale juz nie ma drugi dzien. Przesrane:baffled: Nie chce jesc (w koncu poje sobie spikow i "kaszlu" :baffled: No nic mysle, ze teraz juz z gorki bedzie. Ach ta pogoda.
Ja tez zasmarkana i z bolacym gardlem:sick:

Widze, ze podsumujecie lata:-p My zaczelismy sie spotykac 7 lat temu, a malzenstwem bedziemy 3 lata ale za pol roku dopiero;-)

Ide jesc kolacyjke. Dobrej nocki.

P.S Slawek steskniony za mna bardzo, ale mnie to przyjemnie lechta:-p ;-) :tak:

Hej Martuśka, zdrówka dla Aluśka :-) Fajnie, że zajrzałaś, chociaż na chwilkę.

A gdzie reszta lipcówek ?

reklama
Do góry