reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Weronika jadla dzisiaj chlebek z dzemem :-)
4dbp5qd.jpg

reklama
:-D :-D :-D :-D
Kubus slodzina

a te zabawki super i te ceny :szok: :szok: :szok:
dzięki za słodzinę ...a powiedz Weronika tak "po kims" marszczy nosek...pytam bo...ja też tak robie :zawstydzona/y:

a te ceny to np. dlatego ze np. karton jest rozerwany i kierowniczka lubi R...jedyny plus pracy w smyku...bo zarobki marne ze szok

Ale byłam zła. A jeszcze mi dzis powiedział, że jakoś starzej wyglądam, że mam brzuch i majtki jakies mam małe, albo tyłek taki duży. :wściekła/y: Ale mnie wkurzył za karę będzie mnie bzykac musiał.

Tusia, twoje teksty mnie rozwalają :-) Z tym bzykaniem za karę to jest rewelka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
heloł
miało mnie dzisiaj nie byc ale nałóg silniejszy hihi
dzięki za słodzinę ...a powiedz Weronika tak "po kims" marszczy nosek...pytam bo...ja też tak robie :zawstydzona/y:

a te ceny to np. dlatego ze np. karton jest rozerwany i kierowniczka lubi R...jedyny plus pracy w smyku...bo zarobki marne ze szok
Aniu Weronika marszczy tak nosek po mojej siostrze, ona dokładnie taki sam grymas twarzy robiła jak była malutka :tak:
Weronika sie tak uśmiecha do aparatu :-)

Do góry