reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

ojej, a gdzie On jest?:szok: :szok: :szok:
hir :-)
normal_6.jpg

ciągle pusczają zapowiedzi tego filmu "świadek koronny" wiec sie ślinie troche :-p

reklama
no co z tymi perfiumami ?????????????? używacie????????????/

Używam Chanel no5, ale ich nie lubię, używam bo dostałam w tamtym roku na mikołaja :baffled:
Ja lubię Chanel Mademoiselle, ale przecież dla mikołaja to bez różnicy te czy tamte....
no to se psiknę od czasu do czasu...

Klaudia co tam u mojego zięciunia słychać? Pamięta jeszcze "jukę" ?:):):-p :-p czy już upolował sobie jakąś inną laskę :szok: :laugh2:

Nie no, Juka jest cały czas na tapecie. Dzień w dzień jak ją widzi na ekranie, to od razu ten uśmiech:-) i "Ju-ka, Ju-ka".

Zięciunio dał dzisiaj popalić w dzień. Jak położyłam go spać o 12.30 (czyli jego normalna pora), to urzędował w łóżeczku do 13.40, po czym rozdarł się tak, że stwierdziłam, że nici ze spania i dałam mu obiad. Dopiero po obiedzie zasnął, ale sał tylko 40 minut (a zazwyczaj śpi 2-3 godz.) :dry:

reklama
Do góry