reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
a ja jak na prawdziwą kurę (albo srokę) domową przystało noszę w domu i kolczyki i pierścionki :tak: :tak: :tak: :-) :-) :cool2: :-p
ja czasem kolczyki ale Weronika mnie bardzo za uszy ciągnie wiec w obawie o własne zdrowie raczej unikam :tak: :-D
....................................................

o ranyyyyyyyyyy jak ja uwielbiam tego faceta mmmmmmmm balsam dla oczu

cześć Klaudusiu
dobrze,ze jesteś , chciałam Ci powiedzieć,ze kupiłam sobie jakis czas temu zachwalanego przez Ciebie Carolansa i już go nie mam :eek: był pyszny

A ja właśnie go piję, mniaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm!!!!!!:-) :-) Z lodzikiem! A właściwie już wypiłam :no: Idę po następną szklaneczkę :-)

Baileys też mi chyba bardziej smakuje, ale akurat mam w domciu Carolansa, hihi.

reklama
Dasaria, najlepsze jest szare, powaga... żaden cepan nie jest później potrzebny !:laugh2: ;-) ;-)

Wiecie co, dzięki że jesteście, jakoś tak lepiej mi się zrobilo na zakończenie tego dzisiejszego dnia :tak:

hi hi hi zapomniałam dodac że na co dzień to szare, a od świeta fa :tak: :tak: :tak: :-) :-) :-) :cool2: :-p ;-) ;-) ;-)

Do góry