elfiko
lipcowe mamy ´05
po alkoholu robie sie napeczniaławhy??????? why??????? why????????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
po alkoholu robie sie napeczniaławhy??????? why??????? why????????
e tam biedactwo od razu;-), do noszenia kolczyków trzeba być kobietą ;-)
po co kurze domowej kolczyki żeby o grzędę zahaczyła?
kurcze ja też mam w sumie kilka, ale tych w uszach nie wliczam ;-)
po alkoholu robie sie napeczniała
Teraz to ja sikam
Ja to też nie jestem baba - nie lubię na codzień nosić biżuterii - czuję się w niej obwieszona jak choinka. Moja babcia-elegantka nad tym strasznie ubolewa. Co mnie widzi to:"A gdzie masz kolczyki Klaundynko?? A ten pierścioneczek, co ci dałam (15 lat temu)?" :-)
cześć KlaudusiuA ja chyba pierwszy raz w życiu zasiadam tu z drinem wieczorem :-) Mężul wybył do szwagra, no to sobie używam :-)
Teraz to ja sikam
Ja to też nie jestem baba - nie lubię na codzień nosić biżuterii - czuję się w niej obwieszona jak choinka. Moja babcia-elegantka nad tym strasznie ubolewa. Co mnie widzi to:"A gdzie masz kolczyki Klaundynko?? A ten pierścioneczek, co ci dałam (15 lat temu)?" :-)
ja lubie kolczyki i pierścionki, wisiorków mało kiedy uzywam
ale w domu nic nie nosze
cześć Klaudusiu
dobrze,ze jesteś , chciałam Ci powiedzieć,ze kupiłam sobie jakis czas temu zachwalanego przez Ciebie Carolansa i już go nie mam był pyszny