DASARIA
lipcowe mamy '05
ok uciekam, musze dom do porządku doprowadzic i cos na obiad wymyślic
ja na obiad dziś serwuję mrożonki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ok uciekam, musze dom do porządku doprowadzic i cos na obiad wymyślic
Moje życie obecnie to flaki z olejem:-(
Cały dzień siedzę w domu z dzieckiem, od 16 z dwójką
wieczorami nigdzie nie wychodzę, bo po pierwsze mi się nie chce, a po drugie z dzięćmi nie bardzo
Mąż długo pracuje, ostatnio przychodził ok 22, no a ja wtedy idę spać:sick:
Najgorsze jest to że mam wrażenie jak życie przecieka mi przez palce
Stwierdziłam że muszę iść do pracy bo za klika lat będę pacientką szpitala psychiatrycznego
Wam jeszcze łośki pomagają przy dzieciach a u mnie w tym temacie łoś jest prawdziwym łosiem
I jeszcze jedno
zauważyłam że ja nie mam swojego życia, ja poprostu żyję życiem łosia, i chba to jest najbardziej dołujące:sick:
baby...........
co to za smutki, co?????
a siooooo
wrociłam ze sklepu, upolowałam portki i golfik, sliczny karszmirowy, oczywiscie czarny a portki 3/4 w kratke.......
zaraz wkleje fotke.........
aaaa zakupy ca CAŁE 70 zł.......
tez bym sobie poszła na jakieś zakupki, ale teraz to nierealne,
Joasiu dziekuje za smska, przeczytałam rano bo wczoraj juz spałam i miałam wyciszony telefon
LIPCOWE DOLINIARY, ŁĄCZMY SIĘ HEH