reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
baby...........
co to za smutki, co?????
a siooooo

wrociłam ze sklepu, upolowałam portki i golfik, sliczny karszmirowy, oczywiscie czarny a portki 3/4 w kratke.......
zaraz wkleje fotke.........

Moje życie obecnie to flaki z olejem:-(
Cały dzień siedzę w domu z dzieckiem, od 16 z dwójką
wieczorami nigdzie nie wychodzę, bo po pierwsze mi się nie chce, a po drugie z dzięćmi nie bardzo
Mąż długo pracuje, ostatnio przychodził ok 22, no a ja wtedy idę spać:sick:
Najgorsze jest to że mam wrażenie jak życie przecieka mi przez palce
Stwierdziłam że muszę iść do pracy bo za klika lat będę pacientką szpitala psychiatrycznego:baffled:
Wam jeszcze łośki pomagają przy dzieciach a u mnie w tym temacie łoś jest prawdziwym łosiem:confused:
I jeszcze jedno
zauważyłam że ja nie mam swojego życia, ja poprostu żyję życiem łosia, i chba to jest najbardziej dołujące:sick:

oooooo:szok: :szok: :szok: koleżanka pisze o moim życiu, u mnie jest podobnie :tak: :tak: :tak: :-)

2mfg7is.jpg

prosze nie patrzec na moje nogi tylko na spodnie.......
a reke trzymam na tyłeczku bo mam tam myszke.............od komputera która klikam i robie fotke........to zeby była jasność.....:happy::happy::happy:

reklama
Do góry