reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
baby...........
co to za smutki, co?????
a siooooo

wrociłam ze sklepu, upolowałam portki i golfik, sliczny karszmirowy, oczywiscie czarny a portki 3/4 w kratke.......
zaraz wkleje fotke.........

Moje życie obecnie to flaki z olejem:-(
Cały dzień siedzę w domu z dzieckiem, od 16 z dwójką
wieczorami nigdzie nie wychodzę, bo po pierwsze mi się nie chce, a po drugie z dzięćmi nie bardzo
Mąż długo pracuje, ostatnio przychodził ok 22, no a ja wtedy idę spać:sick:
Najgorsze jest to że mam wrażenie jak życie przecieka mi przez palce
Stwierdziłam że muszę iść do pracy bo za klika lat będę pacientką szpitala psychiatrycznego:baffled:
Wam jeszcze łośki pomagają przy dzieciach a u mnie w tym temacie łoś jest prawdziwym łosiem:confused:
I jeszcze jedno
zauważyłam że ja nie mam swojego życia, ja poprostu żyję życiem łosia, i chba to jest najbardziej dołujące:sick:

oooooo:szok: :szok: :szok: koleżanka pisze o moim życiu, u mnie jest podobnie :tak: :tak: :tak: :-)

2mfg7is.jpg

prosze nie patrzec na moje nogi tylko na spodnie.......
a reke trzymam na tyłeczku bo mam tam myszke.............od komputera która klikam i robie fotke........to zeby była jasność.....:happy::happy::happy:

reklama
Do góry