reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
ha ha gdzies mi umknął ten post Gazelki z przejazdem przez Warszawę teraz doczytałam w cytowaniu przez Nianię i sikam.
chodziło o to, że jak będziesz jechać przez W-we to siedzisz z nami w przedziale :-)
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Tusia, mi też nic nie zadziałało na bliznę.. nawet kupowałam jakies git amerykańskie plastry za 100 coś złotych i mam brzydki pasek
alka2
Fanka BB :)
czyli macie takie typowe dziewczyny
mój Maciek za to ciągle by grzebał w kontaktach, poza tym lubi rozmontowywać i montować różne rzeczy - na razie z naciskiem na rozmontowywanie ;-)
dziś tatuś wziął bobasa na kolanka i przez godzinę pozwalał mu naciskać jakież guziczki na płytce jakiejś z mikrokontrolerem i tam się coś na wyświetlaczu zmieniało i dziecko dostało histerii, jak go odstawił na szczęście mleko pomaga na wszystko
DASARIA
lipcowe mamy '05
znowu leje
w takim tępie nie dam rady zobaczyc nowych fotek
a co to jest ten cepan?
dawaj info bo czas leci nieubłagalnie
wiecie ile kosztuje botox na wyrównanie zmarszczekmimicznych wokół oczu? 600 zł to to nie w byle pierdziawce tylko w porządnej dermice
trwa to podobno 15 min i znów sie jest lasią sprzed kilku lat ale oczywiscie z mózgiem naszym, dojrzałym
Cepan jest na blizny, ale podobno rewelacyjnie działa również na zmarszczki
CEPAN - Encyklopedia Lek
DASARIA
lipcowe mamy '05
ja myslalam ze cepan jest z cebuli
czosnek na 100% :-)
DASARIA
lipcowe mamy '05
No nie rozwalacie mnie pewnie, ze cepan jest z cebuli. I dodam, że nie działa. Nie podziałał mi na blizne po cięciu więc nie wierze.
hi hi hi może i z cebuli, ale śmierdzi czosnkiem
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
czosnek na 100% :-)
ja też myślałam że to cebula to na pewno z cebuli.............
dziś tatuś wziął bobasa na kolanka i przez godzinę pozwalał mu naciskać jakież guziczki na płytce jakiejś z mikrokontrolerem i tam się coś na wyświetlaczu zmieniało i dziecko dostało histerii, jak go odstawił na szczęście mleko pomaga na wszystko
wymiękam łzy mi lecą...
ja pierdziele co oni dają w tym Żywcu, jezscze nigdy nie miałam takiej jazdy po dwóch browarach;-)
reklama