reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

czyli macie takie typowe dziewczyny :elvis:

mój Maciek za to ciągle by grzebał w kontaktach, poza tym lubi rozmontowywać i montować różne rzeczy - na razie z naciskiem na rozmontowywanie ;-)

reklama
Jezu ale mam jazde po tym browarze...
sama sie smieje do...waszych postów:-D :-D :-D

Laski, mam plan - chodźcie teraz wszystkie zajdziemy w ciąże :-) Przez następny miesiąc byśmy wszystkie razem w łosiami łykały body max i intensywnie ćwiczyły i potem znów byśmy były na tym samym watku. Niezły plan, prawda????????????????????? :cool2:
spoko plan:-)
na maksa chciałabym być w ciązy z wami wszytskimi:elvis: :elvis: :elvis:
jeju chyba jestem pijana bo mi się ryczeć zachciało:cool2: :-p :-D
niewyobrazam sobie zapisać się npna kweitniowe mamy 2008:no: co za siet!!

Tusiu, hi hi, chyba rzeczywiscie musze przystopowac
ja nie wiem co to będzie po drugiej dzidzi - jak my po pierwszej spożywamy trunki z taką częstotliwością, to potem :szok: :szok: :szok:
W każdym razie ja korzystam póki mogę, żeby potem nie żałować, hihihi
:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: czy ja Ci mówiłam juz kiedyś że Cię kocham?:cool2:
też mi się wydaje, że kupowanie teraz kurtki to trochę bez sensu, kaski szkoda, trudno jak z niej wyrośnie to będzie chodziła w zamałej :eek: :-p :cool2:

hehehe leje:-D

szkoda..
piwo.gif
zazanczyłam ten cytat ale po kolejnym łyku piwa nie wiem czego dotyczył:-p :laugh2:

:elvis: :elvis:

hej baby!!!
ja witam z kawa.........bez wkładki hehhe

no i mam doła........
oj strasznego doła
to jest dobra noc na takie rozmowy! dawaj kochanie:elvis: :-)

bomba, trzeba bedzie zaklepać jakiś przedzialik :-)
kto z nami jedzie? Tusia - jedziesz przez W-we? plissssssssssssssssssssss

ja jade ja!!!

moja Daria to całymi dniami najchetniej by :
sprzątała :tak: ,
malowała się :tak: :tak: ,
perfumowała :tak: ;-) ,
niańczyła dzieci (lalki:-D ),
ksiażki czytała
i ciągle (chyba ze sto razy dziennie) chce myc zęby i ręce :tak: :tak: :tak: :-p :cool2:

rośnie z niej fajna lasia:-) Daria powinna być moją córką:szok: :-D :-D :-D :-D :-D oprócz tego nianczenia:-p :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

jezuuuuuuuuu :eek: :eek: :eek:
ale śmierdze czosnkiem, :cool2:
dobrze, że chłopa nie ma w domu :-p :-p

naczytałam się, że cepan wyrównuje zmarszczki i pacykuje się nim już drugi dzień, :tak: :laugh2: :cool2: :-p

czyli macie takie typowe dziewczyny :elvis:

mój Maciek za to ciągle by grzebał w kontaktach, poza tym lubi rozmontowywać i montować różne rzeczy - na razie z naciskiem na rozmontowywanie ;-)

Hi hi czyli prawdziwy chłopak :-D
No ale jeszcze wszystko może sie zmieni:-D hi hi,
nobo ja jak byłam mała to latałam z kijami, kamieniami i zabami w kieszeniach.

tak naniby :tak: :tak: :-)
ale wszystko jest pozakręcane :cool2:
a ona później biega do lustra i sprawdza jak wygląda :-D :-D :-D
hehehheheeee:-D :-D :-D :-D

gazelaczek;1101289 na razie z naciskiem na rozmontowywanie ;-)[/quote pisze:
hehheheeee:-D :-D :-D :-D
mój też! choć z jednym wyjątkiem...tych szpilek:-p

Jeju ja tak sobie myśle,ze bede juz dzs wstawaiła tylko śmiejące się buźki bo jestemaktualnie w stanie kiedy wszytsko mnie rozśmiesza:szok: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

jezuuuuuuuuu :eek: :eek: :eek:
ale śmierdze czosnkiem, :cool2:
dobrze, że chłopa nie ma w domu :-p :-p

naczytałam się, że cepan wyrównuje zmarszczki i pacykuje się nim już drugi dzień, :tak: :laugh2: :cool2: :-p
znowu leje:-D :-D :-D :-D :-D :-D
w takim tępie nie dam rady zobaczyc nowych fotek

a co to jest ten cepan?
dawaj info:cool2: bo czas leci nieubłagalnie:-p :-D

wiecie ile kosztuje botox na wyrównanie zmarszczekmimicznych wokół oczu? 600 zł:tak: to to nie w byle pierdziawce tylko w porządnej dermice
trwa to podobno 15 min i znów sie jest lasią sprzed kilku lat:tak: ale oczywiscie z mózgiem naszym, dojrzałym:cool2: :-p :tak:

ha ha gdzies mi umknął ten post Gazelki z przejazdem przez Warszawę teraz doczytałam w cytowaniu przez Nianię i sikam.

reklama
baby spoko spoko.............
doły to ostatnio moja specjalnosc, trza jakos dawac rade!!!!
zawsze mi sie chce ryczec, dobrze ze w pracy jestem to przynajmniej musze sie powstrzymywac!!!!!!

ide na fajeczke....

Do góry